Dojče vele sa radnicima Jure i Leonija: “Da Nemci vide naš pogon, pobegli bi kroz ventilaciju”

Ostavite komentar


  1. presecite samo jedan kabalic ispod trake u sveznju i cekajte da smene menadzment. av i brnabicka su vas prodali kao stoku. nazalost lopovi i bitange su na celu srbije.u normalnoj zemlji radnik je i cenjen i placen,a u srbiji je av rob.
    nisam bot nego rob,zato ovo i pisem!

  2. Biće interesantno kad se radnici ovih fabrika obrate direktno rukovodstvu u Nemačkoj opisujući zlostavljanje nad njima rečenicom „mora da se radi bez prestanka“. Radio sam dugo vremena na rukovodećim položajima u velikoj nemač̣koj kompaniji pa nemam ni trunku sumnje da Nemci neće razumeti ovu pritužbu i da će sa čudjenjem konstatovati „a kako drugačije mislite da se radi“.

  3. U Jugi ti je naš poslovođa bio šef, a radnici se nešto pitali.
    U tom mrskom Titoizmu!!!
    Da nam je tada neko rekao budućnost, mislim da bi Svi učinili suicid.

  4. Najgori su domaći janjičari koji su postali šefići u stranim firmama pa misle da treba da se dokazuju sadističkim metodama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.