Dok Srbija gradi Turski tok, susedi se još dvoume

Ostavite komentar


  1. U zemlji svakojakih budalaština i čudesa, moguće je da imamo i gasovod bez gasa!!! Koliki bi bio procenat stanovništva koje bi to stvarno iznenadilo ???

  2. Kamo sreće da je deo gasovoda kroz Srbiju izgrađen u „akciji“ zvanoj Južni tok, sada ne bi imali opravdanje za novu pljačku (tada su propale desetine miliona evra obezbeđene za taj gasovod). Kada (ako) izgrade ovaj gasovod biće jednostvnije da se priključe na bilo koji (ako ne stigne „Turski“ biće neki drugi, npr. „Azerbejdžanski“… Bolje da izgrade bilo šta jer će te novce svejedno pojesti banda.

  3. Nema veze. I Beograd je postavljao kilometarski čelični dvocevni vod od Beogradskih elektrana do Obrenovačkih termoelektrana da koristi toplu iz termoetlkrana za grejanje stanova, umesto da ona toplotno zagađuje Savu, pa su druge vlasti iskopavale te vodove i prodavale kao staro gvožđe. Neki su na tom „poslu“ baš dobro profitirali. Ti isti, ili njihovi naslednici će profitirati na demontaži i tog gasovoda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.