Domaća agencija Kredium nudi nekretnine i u Dubaiju 1Foto: Pexels/Ivan Siarbolin

Kredium, online agencija za nekretnine i pronalazak najboljih stambenih i keš kredita, u svoju ponudu uključuje i nekretnine u Dubaiju! Kredium je sklopio partnerstva sa renomiranim investitorima u Emiratima, među kojima su međunarodno priznati: Emaar, Damac, Azizi i Sobha.

Uvođenjem ove novine u poslovanje, Kredium postaje prva domaća agencija za nekretnine koja nudi kompletnu uslugu u Dubaiju – od odabira nekretnine do realizacije stambenog kredita i pomoći pri izdavanju nekretnine.

Domaći eksperti za nekretnine predstaviće vam ponudu prilagođenu vašem budžetu i potrebama, a zatim vas sprovesti kroz ceo proces kupovine.

Kredium svojim klijentima omogućava najjednostavniji pristup jednom od najbrže rastućih tržišta nekretnina na svetu!

Inovacije na domaćem tržištu

Kredium postavlja standarde na našem tržištu kao prva platforma koja na jednom mestu spaja nekretnine i kredite.

Njihove online usluge značajno olakšavaju kupovinu, prodaju i izdavanje nekretnina. Iskusni savetnici pomoći će vam da pronađete novi dom ili investiciju u Beogradu, na primorju, planinama, pa čak i u Dubaiju.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u odabiru najpovoljnijeg keš ili stambenog kredita, Kredium savetnici će za vas prikupiti sve ponude banaka i odabrati najbolju u roku od nekoliko sati, i to potpuno besplatno.

Domaća agencija Kredium nudi nekretnine i u Dubaiju 2
Foto: Kredium

Zašto kupiti nekretninu u Dubaiju? 

Ponuda nekretnina u Dubaiju je više nego inspirativna. Dubai je jedna od najpopularnijih destinacija za ulaganje u nekretnine, i to sa dobrim razlogom. Spada u najmodernije gradove na svetu i predstavlja središte poslovanja, turizma i kulture.

Oni koji su već uspostavili svoju “bazu” u ovom gradu, tvrde da je Dubai postao sinonim za “novi američki san”.

Tržište nekretnina u Dubaiju karakteriše njegova stabilnost, pogodni uslovi kupovine i širok spektar opcija: od luksuznih nekretnina na plaži do modernih stanova u centru grada.

Posedovanje imovine u Dubaiju omogućava pristup višem životnom standardu, odličnoj infrastrukturi i kosmopolitskoj atmosferi. Takođe, nudi savršenu bazu ka Bliskom istoku, pružajući mnoge poslovne prilike, ali i priliku za stabilan prihod od izdavanja nekretnine.

Kredium razume važnost donošenja informisanih odluka kada je reč o ulaganju u nekretnine. Njihov tim stručnjaka posvećen je pružanju svih potrebnih informacija u cilju donošenja najbolje odluke.

Najbolji partner Beograda na vodi

Kredium je prepoznat kao najbolji partner Beograda na vodi za 2022. godinu. Dobitnici su BW Platinum Agency nagrada za najveći broj i najveću vrednost prodatih stanova.

Ovo priznanje je svedočanstvo njihovoj posvećenosti i sposobnosti da se prilagode potrebama tržišta u oblasti nekretnina.

Ukoliko vam je potrebna pomoć iskusnih savetnika u pronalaženju, prodaji i izdavanju nekretnine ili najpovoljnijeg kredita, u svakom trenutku možete posetiti njihov sajt: www.kredium.rs.

Domaća agencija Kredium nudi nekretnine i u Dubaiju 3
Foto: Kredium

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari