Domaći privrednici ne veruju svojoj državi

Da li vlast ima različit odnos prema ovdašnjem i inostranom kapitalu

Ostavite komentar


  1. Zamislite ,vratio nam se Drakulić.Prica ima logike , petlju ali i pitanje za . Drakulića :gde si ranio bio i šta si govorio i uradio .
    Dakle ništa .
    .n
    Naknadna pamet , ako je ima nepije vodu , ne vredi ….

    1. Baš tako. Imao je svojih pet minuta, kao i ostali. Bolje mu je da ćuti. Nekada pekara „Klas“ u Južnom Bulevaru, a sada SEGA MEGA… ali zna ON to – beše je kupio i UNIŠTIO….Ćuti bre Drakuliću i TI i ONI OKO TEBE. Narodu ste SVI dozlogrdili, zato i ćuti. A i bolje nam je da NAS VIŠE NIKO OD VAS NE ZANIMA. Uživajte u plodovima svoga rada, a ja ću lično uživati u svom običnom i prostom životu. Hleb, pasulj, jabuka, priroda-ništa više, a više kada ne budete imali šta da kradete pobićete se međusobno. Vi i Vaša deca niste navikli na siromaštvo-mi jesmo.

      1. Ako se
        Vi meni obračate i pokušavate da lektoriše tekst, davno već
        beše, diplomiranog pravnika , onda je očekivati da ukažezr na uočene propuste
        jezika.
        ,
        Namerno
        su izostavljeni znaci pitanja i usklika??!!!
        Ali to nije tema komentara , zar ne Tomo,?

  2. Tacno je..Iako I ovaj ima putera na glavi…Juce su me obavestili da sam clan privredne komore..po zakonu koji je neko doneo u onom cirkusu od takozvane skupstine…..Jos jedna u nisu metastaza ka sirenju tumorskog tkiva sns …Zgadila mi se desava koji zapravo potpuno prodasmo zarad necije lepa novogodisnje jelke..Sad nekom svih afera, kukavica se kardiovaskularno dislocirao..Cini se da ce mozda poceti da shvata da nije bitan samo krkanluk I naredbe….nasilnicke grupe, nerazjasnjena rusenja, sverc u namenskoj….Da zakljucim, Smrdija nema ni privredu a ni privrednike..o ekonomiji da ne govorim…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.