Drobnjak: Tražićemo naplatu putarine i na magistralnim putevima

Ostavite komentar


    1. … ali i naplatu ležarine – kao naknadu šta je vozilo parkirano, te je samim tim onemogućena bilo kakva druga naplata.

    2. Naravno da su uveli putarine i na nekategorisanim putevima,cena dizela je ista za poljoprivredne masine kao da koriste auto i regionalne puteve.

  1. A planinske, brdske staze i bogaze? Pa staze preko livada, njiva, šuma? Staze u parkovima…? Zorane D. drmni još jednu duplu ljutu 8kako kaže tvoj šef AV – otporan si ti), pa ćeš dobaciti do još nekih „kreativnih“ ideja za pljačku opljačkanog naroda. ‘Ajd živeli i u zdravlje.

  2. Opet ce da izmakne neki dinar….predlazem da se pri registraciji vozila plati dodatna globa sto planirate da vozite uopste…i to sto je jeftinije vozilo veca globa da bude.ne menjati oprobani recept

  3. hoces i putarine,moze ali izostaviti udeo u ceni goriva i registracije ,naknada za puteve.Ili ce te kao oporezovane plate i pdv sto nigde u svetu osim Srbije ne postoji.To se zove dranje sopstvenog naroda od nenarodne vlasti,Tadica i Vucica.

  4. Mislim da su drumovi bili narodni i slobodni, čak i u vreme Turaka. Ovakve bizgove, kakav je ovaj Drobnjak, koji je srastao sa putevima Srbije kao krpelj, kao ona biljka „Imela“, koja se prilepi uz hrast i uzima mu život, treba odstraniti pre nego što naprave neku veću štetu ili glupost. Čini mi se da je njegova jedina dužnost da smišlja lopovluke i da nervira ovaj narod kome je dogorelo „do guše“. Kakva glupost? Da naplaćuju putarinu na magistralnim putevima?! Samo što je ovaj moralni gologuzan zaboravio da država pretrhodno mora da napravi puteve koji će omogućiti onim judima, koji neće da se voze putevima gospodina Drobnjaka, da se slobodno kreću. Užas, da li je ovo moguće?

  5. Pametan bi predlozio da se na putevima Prvog B reda uvede zabrana saobracaja za vozila teža od 7,5 tona, ne zbog izbegavanja placanja putarine vec da bi se sprecilo ostecenje kolovoza.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.