Drobnjak: Vlada prihvatila poskupljenje putarina, od 1. jula nove cene

Ostavite komentar


  1. Pitanje je zašto smo mi vozači prihvatili njihovo poskupljenje putarina. Zašto smo prihvatili njihovo neprestano povećanje cena goriva? Zašto smo prihvatili da nam izdaju tablice sa kvačicama, pa da ih ukinu, a da mi plaćamo izdavanje novih tablica i saobraćajnih dozvola.
    I planiramo li išta da preduzmemo ili ćemo sve da prihvatimo?

    1. Zato sto mi nismo kao Francuzi ili Grci. Tamo bi vec bio haos na ulicama, ali mi cutimo i trpimo kao ovce.

    2. Zato što niste zaradili automobile radeći 12 sati za 200 evra u pelenama, nego ste se „snašli u privatizaciji“, pa sad očekujete da sirotinja koja nema pare za hleb nego jede makarone ustane u vašu zaštitu. Uopšte vas ne zanima što će putarina da poskupi transportne usluge, pa će da poskupe svi prehrambeni proizvodi, jer se vi samo klanjate vašem „statusnom simbolu“ automobilu

      1. Ja razumem probleme ljudi s malim platama, ali ne razumem da ljude koji rade za veću platu i mogu da kupe kola ili odu na odmor odmah etiketiraju.

      2. Ne razumem vas komentar Vesna. Da li branite, ili osudjujete poskupljenje? Cini mi se da branite onog ko poskupljuje, a za poskupljenje i povecanje drugih cena napadate pogresne osobe. Eto, vi ako necete zbog automobila da protestvujete protiv poskupljenja, protestvujete protiv drugih povecanja cena koje povlaci ovo poskupljenje. Mislim da ste ogorceni na pogresne ljude. Poskupljenj i pogadjaju upravo najsiromasniji deo stanovnistva, a taj deo je najuporniji u podrsci svim vlastima. A narocito u podrsci ovoj vlasti koja ce i gace da im skine jos malo.

    3. Zato što vam je auto ispred svega… Neko reče,statusni simbol! U pravu je čovek. Nikad nije skupo goribo i putarina. Ne smeta vam kad poskupe osnovne životne namirnice,a ako vam neko dirne auto sve smeta…

  2. A da zamenite asfalt behaton kockama ? Niste o tome razmišljali!

  3. Tranzitna smo zemlja i treba strancima uzeti pare to je jasno….ali pobogu zasto nasem narodu ne omogućite popust na tag 15 posto i svi bi bili zadovoljni…Zasto novinari ne pokrenu ovu temu koja zivot znaci…Hrvati sezonski poskuplju putarinu ali ns tag daj u 20 posto popust…stranci ne kupuju tag jer im je to komplikovano za jedan dan i svi budu zadovoljni…

    1. Ma ko ima para neka se voza,mi penzioneri i onako više ne sedamo u auta…

    2. Pa u Srbiji samo te odluke prolaze po kratkom postupku. One kada treba da se drpa od naroda. A i izbori ce bryo, pa treba nahraniti vojsku zombija, nece ni oni cak za dzabe da glasaju bez obzira koliko dodira sa realnoscu nemaju.

  4. Ova vlast je barem napravila puteve, sve prethodne su samo pricale o tome. I treba da poskupi pa ko voli nek izvoli.

    1. Bravo radnice. Nisu napravili jos uvek ni jedan jedini CEO put. I nisu gradili od svojih, vec od TVOJIH para. A zbog losih puteva i guzvi na granici vec nas obilaze teretna vozila. Zato ti sedi i gledi, sav srecan sto ne vidis stvarnost vec TELEVIZIJU!

      1. Samo sam hteo da vidim kakav je osecaj botovima kada pišu gluposti (zaboravio sam da pomenem Đilasa) i kave će biti reakcije čitalaca. Nažalost, sve se svodi na internet negodovanje. Dokle god bude bilo tako putarina će nam biti najmanji problem. Neko se zadužio u ime nas, naše dece i dece migranata koji će da nasele ovu „našu“ državu.

  5. Ma nije valjda? Potpuno neočekivano.
    Uvedite već jednom vinjete kao sav normalan svet.

  6. Jeste li videli kako su prošli kad su hteli u Albaniji da poskupe putarinu? Zapalili im protestanti sve naplatne rampe. A ovde niko ništa. Kad smo ovce i treba da nas šišaju!

  7. I Makedonci napravili i renovirali autoput. Putarina jeftinija a recimo TNG ili dizel 20 dinara jeftiniji za litar….Srbi su ovce…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.