Drugi talas poreznika protiv frilensera

Poreska uprava počela da šalje pozive radnicima na internetu da daju izjave o svojim prihodima u poslednjih pet godina

Ostavite komentar


  1. Drzava se, vise puta do sada, pokazala kao neprijatelj naroda. Setimo se samo citave generacije mladih (i ne tako mladih) koja je 90ih nasilno odvodjena na ratiste da bije unapred izgubljene bitne. Sada, kada smo zavrsili sa verskim ratovima, krece drugi nacin unistenja naroda od strane sopstvenih vladara.

  2. Hajde da unisitimo zivote mladim ljudim i da ih jos vise proteramo napolje. Bravo Srbijo!

  3. organizovana emigracija i da u Srbiju ostane samo politicka mafija i policija sa penzionerima i da vidimo kako ce taj sistem da se finasira , da li ce trgovina kokainom kao model finasiranja da ih odrzi , licno sumnjam , cak i da pokusaju nece imati kome da prodaju kokain

    1. Ma lukas ce da kupi. Braco bugari stizemo i nosimo devize, kad ovi nasi nece. 150 000 freelancera x 600e prosek, u prevodu ode 90miliona eura mesecno. Bas me zanima odakle ce da ih izvade kad se svi prebacimao u okolne zemlje.

  4. Srbija je okupirana od 1945 do danas od strane boljsevika koji nisu iz Srbije. Sve vlasti od 1945 do danas mrze ovaj narod, otimaju mu imovinu, teraju mlade i pametne iz zemlje. Od kada sam rodjen ovde nije ucinjen ni jedan pametak i koristan korak da se negativne tendencije sprece osim od 2000 do 2004 za vreme Djondjica i ranije od 1987-1990 za vreme Ante Markovica. Ako dodamo i Avramovica sve se svodi na 3 normalna coveka u vrhu drzave. Sve ostalo je bagra, sljam boljsevicko, radikalsko, julski sto mu dodje jedno te isto. Prodaju nam kvazi patriotizam za svoje privilegije i enormno bogacenje.

  5. Jedino resenje je.izaci na ulice i blokirati saobrcaj. Kakvi mailovi, ovi to i ne citaju. I meni su u poreskoj rekli, odavno, da nemaju pojma i da ne pkacam nista osim godisnjeg.poreza , a nisam bio ni blizu.
    Jos jedna stvar, kamata. Kada Zvezda ili Partizan imaju poreski dug, naprave reprogram koji UKIDA kamate, a osnovmi dug deli na rate. I lada ne ospostuju reprogram, ili im oproste, ili naprave novi. Treba da se placa ali ne ovakvoj državi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.