Država: Niti imamo obavezu da ulažemo u niški aerodrom, niti imamo planove

Ministarstvo saobraćaja priznalo da su obećanja o investiranju i razvoju aerodroma Konstantin Veliki samo usmena

Ostavite komentar


  1. 🙂 Rekao sam ali nisam obecao a i da sam obecao nisam potpisao a i da jesam nemam a i da imam odakle mi.

  2. Zato EU podrzava okupatorski korumpirani rezim od 5 oktobra da bi mogli njihove firme ovde da pokupe monopolske firme za dz ostvare enormne profite radnici rade ko robovi a demokratija to je magla za rulju primer Makedonija gde ta demokratska EU cini sve da izgura svoje planove.

    1. Vučić i SNS su petog oktobra zbačeni sa vlasti. Da je nastavljeno u duhu petog oktobra ne bi ni postojali u politici 2018.

    2. Nikad nije kriv onaj što kupuje, uvek je kriv onaj što prodaje. Ugradi se prodavac tu uvek, znate to i sami ne treba pojašnjavati. Jeftino se mi prodajemo…

    3. Jednog dana će morati da odgovara za sve poslove koje je, na teret našeg budžeta, namestio Erdoganu, Orbanu, Alijevu i Bin Zajedu… Sada se tu “ukalupio” i američki Behtel, pa je ranije za 530 milion ugovarani projekat autoputa Pojate-Preljina, odjednom narastao na čitavih 800 miliona… Evra, naravno…

  3. Pa dragi,prevareni gradjani Niša,sad motke u ruke pa izjurite iz rupa pacove koji su predali aerodrom. A svi mi sa „juga“,bojkotujmo beogradski aerodrom,bliža nam je Sofija. A može i radikalnije…

  4. Vucic cim zine slaze, a sad ga kopiraju I Zorana.
    Nisi aerodrome ce za dve godine biti zatvoru jer van Beograda NISU potrebni.
    E to vam je razvojna politike sns-a I brace Vucic. Kad ga zatvoru za tepsiju Riby kupice ga bata.

    1. Kako znaš da Vučić i Mihajlovićka obmanjuju slušaoce? Jednostavno, čim krenu da otvaraju usta počinju sa iznošenjem još jedne neistine.

    1. A,be ima da si bude.Kade,ne mogu da vi rečem,ali ima da si bude.A, i ako si ne bude,ete pa koj će mo mi moj iz Niš u taj London.

  5. Dragi prijatelji. Pisete komentare o Niskom aerodromu a uopste ne znate da svaki putnicki avion pri sletanju ili uzletanju prelece preko celog grada. Mene ne interesuje ko ce sta da ukrade vec ko moze i da pomisli da stavi u funkciju civilnog saobracaja aerodrom koji je maltene u gradu. Jedan pad aviona i izgubice zivote hiljade neduznih. Aerodrom je osnovan kada su u kraljevini Jugoslaviji leteli klipni dvokrilci a u to vreme je Nis bio oko 2_3km dalje od aerodroma. Sada su spojeni. Treba pohapsiti one koji su osnovali i registrovali takav aerodro i napravili minus milione evra.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.