Država otkupljuje akcije Komercijalne banke od EBRD-a i IFC-a

Ostavite komentar


  1. Miris koji se javlja pri ovim kupo-prodajama traži stavljanje maske na lice!! Da li će Direktna banka ili neka slična da ovo sada kupi za male pare??? A država da plati cenu, kao i sa kupovinom onih TV provajdera????!!

  2. Moja sugestija „Danas“-u je da zatrazi odgovor na pitanje zasto Drzava placa akcije Komercijalne banke 4.447 po komadu, iako je njihova trzisna cena 3.129 dinara i koliko ce ta „transakcija“ kostati gradjane Srbije. Moguce je da nasi „eksperti“ ocekuju da ce vecinski paket prodati po znatno visoj ceni, ali bi to bilo pravo cudo. Treba pratiti ko ce se prijaviti za kupovinu, kako idu pregovori i koja cena ce biti postignuta.Cini mi se da dobijamo slucaj „Telekom 2“!

    1. Tako zaokružujemo celu kombinu, sina pokojnog Ljube Šiptara, za CEO te nove banke kupljene našim parama,da bi Žeks držao koks, a ostatak estradno stranačkog mulja da uzme kredite koje nikad neće da vrati, opaaaa opssa saa!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.