Država se dodvorava ministarstvima sile

Zaposleni u javnom sektoru traže da i njima postanu dostupni jeftini stanovi

Ostavite komentar


  1. Pretpostavljam da su mnogi gradjani jos uvek nezadovoljni,ali se nadamo da ce u skorije vreme biti manje nezaposlenih i vece plate.

  2. I moja glava je stalno u torbi, mlad sam sa porodicom zivim kao podstanar i osecam se povredjeno zbog ovakve DISKRIMINACIJE.
    DA LI JE OVO PO USTAVU?

  3. Kao i Milošesku svojevremeno. Sve je ovo već viđeno. Samo što Milošesku nije ciljano uništavao obrazovanje. Misle da će represija da ih čuva na vlasti. Ništa Vučić iz istorije naučio nije.

  4. Jasno je rečeno ko ima sada prednost i ako projekat bude zaziveo i dao pozitivne efekte biće proširen na sve zaposlene u javnom sektoru.

  5. Naravno,ko ce da ih brani kad narod jednoga dana izadje sa usranim motkama…
    Lecice se u inostranstvu ,kao i njihovi prethodnici ili na VMA ,a za skolstvo ih bas zabole ,njima treba glup narod i ovcice za sisanje…
    Zadovoljni odgovorom? A , sad svi na svoje radne zadatke…

    1. Zabrinjavajuci broj dislajka ali verovatno se uz sendvic i drugacije razmislja i vidi!

  6. Kad sam radio u patroli, uniformisan, kako danas kazu u poretku, ranije po javnom rwdubi miru…kada bi se pojavio u kafani od svih lokalnih kriminalaca, propalica, pijanica…stizale su ponude da popijem pice. Svaka slicnost sa naslovom clanka je logicna sa pomenutom iz policijske prakse. Sto bi rekao stari pokojni Jovo, moj prvi vodja patrole:“ako ti se neda trcati za lopovima a hoces da ga uhvatis samo legitimisi i proveri ove koji hoce da te caste“ znao covek

  7. Već viđeno;Tito je forsirao vojsku i UDBu,Milošević policiju i specijalne jedinice(JSO),Koštunica i Đinđić Kobre,Vučić sve zajedno,a njihovi rezultati,u svim oblastima,su vidljivi:država se raspala,rascekala se,rascepkava se i ovaj ostatak(niko ne pominje tribinu u Novom Pazaru?).Na rečima i na slikama sve super,na delu nula,bezbednost nikakva,umešanost bezbedonosnih službe u sve prljave i kriminalne poslove,sprega vlati (i pojedinace iz nje),sa kriminalom,zataškavanje,vlast vođa navijača,uticaj osuđenika za najteža krivična dela u javni život,mafijaški doktori,mafijaški advokati,mafijaški novinari i novine….Njih treba nagraditi,a učitelja,nastavnika,profesora,medicinsku sestru,laboranta,rengenologa(lekari će se već snaći),geometra,balerinu,pijanistu,to ih ne zanima.

  8. Ako sam razumela odluku Vlade, prvo su izdvojene bezbedonosne službe jer imaju realno niže plate, uzimajuće rizike sa kojima se svakodnevno susreću na poslu, kada nam pretnje stižu sa Kosova.

  9. Sve ove aktivnosti vlasti su nezakonite i protiv Ustavne jer dovode druge kategorije građana u neravnopravan položaj!
    Najveći nonsens je što se ova demagoško/političke egzibicija finansira isključivo od onih poreskih obveznika koji se dovode u neravnopravan položaj!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.