Država se setila da štiti svoje interese u Energoprojektu

Ostavite komentar


  1. Za ovo "preuzimanje" Energoprojekta, najvece i najpoznatije srpske firme koja je uvek dobro poslovala od strane poslovnog i ekonomskog patuljka kakvi su Napred i Triniti, buducnost ce pokatati da se radi o najvecem poslovnog poteza Vucicevog okruzenja da od naroda otme najbolji deo njegove imovine. Kad se sve bude rssvetlilo, zatvori ce biti puni!

  2. Javna tajna je da iza većinskog vlasnika Bojovića stoje crnogorski tajkuni i neko iz državnog vrha Srbije !! KO ??

  3. Moze li neko da postavi link na taj zakljucak Vlade? Ne mogu da nadjem nista o tome.

    Po mojim saznanjima krecu tuzbe koje je Bojovic u startu izgubio samo sto jos ne zna… i ne zna se ko ce snositi troskove izgublenog procesa, zateznih kamata…

    Fakt je da ce to ici mozda i do EU suda ukoliko glupost dozvoli a to znaci veciti kraj i odredjenim politickim/stranackim udruzenim kriminalnim poduhvatima, zapravo i SNS-u.

    ozda se Vucic koji celo vreme cuti (rekao bih da se upadljivo krije od ove znacajne teme!) i verovatno se pravi "da nije obavesten" iskoristiti priliku za cistke i preokret u svoju korist da se osigura interno i da pridobije glasace. Ali to verovatno pred neke vanredne izbore ako ih opet planira.

    Previse su se zaleteli, sad im preti i zatvor, gubitak nelegalno stecene imovine, oduzimanje prava, internacionalne kredibilnosti, saradnje/prijema sa EU. Nije im nekako dovoljno dobro bilo na vlasti, nema se valjda dovoljno, sta li …

    Ko zna…, mozda paranoisemo, mozda drzava postane apsolutni vecinski upravljac oduzimanjem prava upravljanja krimosima. Mozda cak i gordijevskim potezom (previse se zamrsilo) trajno oduzme akcije u vidu obestecenja EP-a od vec vidjenih i ocekivanih radnji.

    I eto formira tako "jaku nacionalnu građevinsku kompaniju" i jos 20g. vladavine.

    U Srbistanu je sve moguce. Nadajmo se. Ali tuzimo ih za svaki slucaj jer za sada su nas pokrali !!

  4. AKCIJE SU VREDELE 1700 DIN.A MORALE SU DA SE PROGAJU PO 1500 DIN.NIČIJA NIJE GORELA DO ZORE!!!!!

  5. Povlačenje tužbe protiv Napreda i Triniti kapitala od 11. oktobra je ništavo bez odluke Skupštine

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.