„Država subvencionisanim linijama gađala rute Rajanera i Viza“

Bojan Avramović, bivši direktor Regionalne razvojne agencije "Jug", o letovima Er Srbije iz Niša

Ostavite komentar


  1. Konacno jedan strucnjak. Bravo za kratak i jasan clanak. U principu niko nece da kaze da su nase balkanske drzavice premale za bilo kakvu aviokompaniju. Cak ni Bugarska je nema jer je vec davno ukinuta. Gledajuci pametniji svet na severu Evrope vidimo da jedan Scandinavian Airlines (SAS) odlicno posluje sve vrem posle 2.sv.rata iako ta drzava, kao sto znamo, ne postoji. Dakle, raspad Jugoslavije je prvo bio glup a posle jos gluplje razbijanje JAT-a koji je jedini imao sanse da opstane pod uslovom da se pozatvaraju lopovi kojih je bilo mnogo! Ali ta prilika je propustena i imamo sakatu srpsku aviokompaniju koja deli za istu cenu sa Lufthansom kesicu sa grickalicama i casu vode u odnosu na sendvice i vino i pivo. A da o tacnosti i ne govorimo usled pozbate nestasice aviona i bolesno ambicioznih planova nasih vrlih politicara. Da, subvencionisu se samo domace linije u normalnim drzavama a Srbi opet izmisljaju toplu vodu!

Ostavite komentar


Ekonomija

Vučić pozvao lidere pokrete "Ne damo Jadar" na poligraf "da se vidi ko je plaćen": "Neću pustiti neke službe da daju šuster-mat drugi put pitanju iskopavanja litijuma u Srbiji" 10

Vučić pozvao lidere pokrete „Ne damo Jadar“ na poligraf „da se vidi ko je plaćen“: „Neću pustiti neke službe da daju šuster-mat drugi put pitanju iskopavanja litijuma u Srbiji“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće pustiti "nekim službama" da drugi put daju "šuster - mat" po pitanju iskopavanja litijuma u Srbiji, kao što su, kako je rekao, to uradili prošli put, i pozvao je lidere protesta "Ne damo Jadar" da idu zajedno na poligraf, da se vidi ko je "plaćen".

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.