Država za radno mesto daje 13.000 evra

Odgovor na pitanje kojim će firmama biti podeljene subvencije, Ministarstvo privrede našem listu obećalo za danas
Ministarstvo privrede priprema novu seriju podsticaja do kraja godine

Ostavite komentar


  1. dajte meni 13.000e otvoriću više od jednog radnog mesta po mnogo boljim uslovima i sa boljom platom nego fabrike.
    Kako? Nemam dovoljno para da platim vaš mito, onda ništa.

  2. Ako slučajno ne objavite moj komentar za izjavi ministra za finasije Vujovića o produženju roka za vraćanje kredita , aiko nije bilo reč o povratu stare devizne šdenje , objavite ovaj komentar jer ima smisla da se objavi.
    Država dobro je žto obezbežuje 13.000 evra za radno mesto , međutim zašto država Srbije i po 28 god. ne vrća nama deviznu šdednju .Kda će biti donet Zakon o obeštećenju deviznih ždediša .Zar mi šdeiše indirektni ili .. finasiramo nova radna mesta u Srbiji_? Na [ta li;i ovakav odnos drave Srbije ?
    Neka se postave u našoj poziciji gospoda ministri Srbije na čelu sa premijerom pa bi videli kako bi se ponašali..
    oram ovim putem da se 0glasim jer ne odgovaraju nadležni za ovu oblast sada a i ranije nisu odgvorili počevši od minikstra Dinkića , koji je lagao koliko je mogao , Predsednik biv. Tadić i da ne nabrajam po red i dr. kojima sam se obraćao sa obrazloženjem da nisu odgvorni i td.
    Znči nisam protiv toga da se zaposle osobeno mladi ali neka nam se vraćaju pare koji su upotrebili nenamenski odnosno još određenije za vođenje ratova i to ovi koji su sada na vlasti .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.