Državi prete sudske presude od milijardu evra

Srpski sudovi počeli da presuđuju po tužbama penzionera

Ostavite komentar


  1. Hahahahaha, to se dogodi kada napredni stručnjaci rade nešto o čemu nemaju pojma. Možda je te poslove čak neki sendvičar radio.

  2. i da nas 5 miliona tuzimo i dobijemo presude u svoju korist-ni banku nam Vucko nece dati…moze mu se

  3. Ja sam dobio presudu za ratne dnevnice i ne mogu da naplatim a meni država uzima kako i kad hoće.STRAŠNO!

  4. Baš me čudi povika na USS naročito imajući u vidu sastav sudija USS, njihove biografije i naročito spoznaju da je neke od njih N.skupštini predložio uvaženi Toma-diploma. Naravno, ni ne treba da čudi činjenica da je sudija USS profesor na čuvenom naprednjačkom univerzitetu gde se diplome izdaju i nedeljom.

  5. To samo govori koliko je njima stalo do naroda i države. Oteli su deo penzija ljudima da bi finansirali partijski aparat koji može samo ako se korumpira da bude uz njih najverovatnije znajući da može da se desi da država završi na sudu. Briga njih, kao da oni plaćaju iz džepa.

  6. Ustavni sud Srbije je prava sramota od institucije. Dovoljno je pogledati njihovo obrazloženje rešenja kojim se odbacuje predlog za ocenu ustavnosti Zakona o privremenom smanjenju penzija, koje se poziva na niže zakonske akte! Time sudije tog suda postaju saučesnici u rušenju vladavine prava i pravnog poretka zemlje.

    1. Sve ste objasnili, samo bih dodao, da je i pored postojećeg zakona o PIO donet drugi privremeni, potpuno neusklađen i po nekim pitanjima suprotan postojećim zakonima. Ustavni sud je sve to zanemario!? Ozbiljan propust, i svi su zakazali…

  7. E Vučko polako gubi i penzionersko glasačko telo, zato mu se žuri da sazove izbore u martu. Džaba fiktivna povećanja, kada penzioneri otkažu poslušnost onda stvarno nema dalje.

  8. Baš me zanima reakcija ministra Krkobabić. Kako će sada pravdati svoju neizmerno brigu o penzionerima. Počelo je, počelo…

  9. Da imamo nezavisno sudstvo pa bi mogli da ocekujemo povratak ukradenih penzija. Ovako ce konacnu odluku dati ustavni sud a verujem da je odluka vrhovnog suda vec napisana od strane A. V., iako jos optuznica nije tamo ni stigla.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.