Državne firme duguju 14 milijardi za struju i gas

NAŠA PRIČA: Posle Vladine odluke da sve dažbine za komunalije moraju da se plaćaju, javna preduzeća nastavila po starom

Ostavite komentar


  1. od sad ce i toza markovic iz kikinde isto to da radi,trose oko milion evra mesecno u punoj proizvodnji,zivi bili pa videli za godinu dana ce biti duzni 10 moliona e.,a naravno mi cemo to platiti a njihovi dzepovi biti puni

  2. Ne duguju! To je cena nesposobnosti nase vlade odnosno Vucica, koji ispada, da ni za ovo nije kriv! Zalosno je da u celoj Srbiji nemamo coveka da ovom neznalici kaze gde gde mu je mesto i sta moze da radi!

  3. Ako drzavne firme duguju 14 milijardi "Srbijagasu" i njenom direktoru Bajatu -to se naziva "pojeo vuk magarca". Bajatu ostaje jedino da presavije tabak i uputi protest
    svom glavnom shefu u Moskvi ili eventualno pod/shefu Ivici Dacicu koji je zemljaka Bajatovica kao dokazanog SPS patriotu i rodoljuba i postavio na ovako vazno radno mesto. Najbitnije je da Bajat "ne talasa" jer je za Dacu vaznije rodoljublje od ekonomije.
    .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.