Državni vrh Putina informisao pre građana Srbije

Aleksandar Vučić pokazao predsedniku Rusije fotografije započetih radova na izgradnji Turskog toka

Ostavite komentar


  1. Ccc, što iznenađenje, pa već su počeli pre nekoliko godina u njivama u Bačkoj, je li Toma izdao naredbu: „dugo ste čekali -počnite“?
    Vlast otpočinjanja i obećanja!!!
    Verovatno su otpočeli radovi na kanalu Dunav -Morava-Vardar-Egej, ali od zauzetosti nam nisu pokazali slike.
    Sad kad donese 100 hiljada milijardi i OTPOČNU INVESTICIJE, nećemo samo biti lider regiona i Evrope, ka sada, već lider Sveta.
    Do kraja godine, najdalje za dve i po godine!

    1. krenuli su radovi, ako ne i ranije, pa je bila neka trasa Dimitrovgrad – Niš, a onda se račvao ka Beogradu i Vranju, valjda je i projekat postojao. Onda je Cvetković, valjda kao Zaječarac, izgurao promenu trase, pa je trasa skraćena na Zaječar – Beograd, a niška pozicija i opozicija prvi i jedini put se udružila sa zahtevom prema Vladi da ne menjaju trasu…Intereseju me znamo li sada gde gasovod u Srbiju ulazi ili se igraju još uvek izgradnje gasovodne mreže, a od ispitivanja tla, izbora povoljnije trase i projekta ništa nema?

    2. mislo sam da si malo pametniji jer te poznam ali sam se tako prevario ne samo ja vec itvoje blize drustvo

    3. E moj Momcilo sta mislite da je bitno da Vi i ja i nase tetke dok ispijaju kafu pricaju o najboljem resenju gasovoda? LJUDI uozbiljite se politika nije bas takva kakvom je zamislja mali Perica.

  2. Kada citam ovaj tekst, prosto ne mogu a da se ne zapitam kako je uopste moguce da ujutru ustanem iz kreveta, a da za tako nesto nisam dobio dozvolu eu… Da li cemo ikada shvatiti da nam nije potreban “staratelj“ ni sa zapada, ni sa istoka, da bi ziveli normalno i razmisljali racionalno?

  3. Ako je ovo hit tema, redakcija treba da se debelo zamisli! Šta vam je ljudi?

  4. Mislio je i Milosevic ksko ce ga Jeljcin spasoti pa se prevario.Nadam se istom scenariju .A tako i treba kad su glupi i nista nisu naucili iz istorije!!!!

    1. Ne da nisu ništa naučili iz istorije, nego su iz godine u godinu sve tupaviji.
      Izgleda da evolucija i napredak u Srbiji ide u kontra smeru.

  5. E, ako mediji u Srbiji ne insistiraju da budu obavesteni na osnovu koje platforme njeni politicki predstavnici pregovaraju o delu drzavne teritorije, ako ti politicki predstavnici uzimaju sebi luksuz da o tome cute i nista ne govore javnosti, s kojim pravom sad neko trazi polaganje racuna o tamo nekom infrastrukturnom projektu….

  6. Jednom poltron, uvek poltron. Prerastao je Seselja i Nikolica. Njegov nivo su sad mnogo vece guzice.

  7. Da, znam , danas je veliki hrišćanski praznik i treba biti fin , kulturan i krotak al što se tiče ove vesti… ko nas hebe!

  8. Jedini put u istoriji kad je valjalo biti s rusima tj. na njihovoj strani je na kraju drugog svetskog rata. U svim ostalim vremenima mozes oçekivati od njih , ako te prethodno ne zgaze, da ce te kad-tad žrtvovati zarad svojih ciljeva, čak i kao najvećeg prijatelja -podanika. Ne veruj rusu ni kad je bosonog. Protiv bosonogih ruskinja nemam nista. X )

  9. Osam (8) pojava Vucicevog imena i njegovog milog lika na sajtu danasa, danas na najveci hriscanski praznik ! Toliko danas nemaju Informer, Kurir i Alo zajedno. Molio bih da ne cenzurisete ovaj podatak redovnog posetioca sajta, tako vam Hristovog Vaskrsa.

  10. Ruska gubernija. Suverenitet nemamo odavno, osim što je ovoj kriminalnoj grupi na vlasti sve dozvoljeno.

  11. To je i u redu, … cekamo samo kada unase ime potpise priznanje Ahtisaristana, pa ode odmah u Ameriku da se pohvali, …

  12. Nema na dunjaluku vecih izdajnika- predsednila drzava da podvode svoje zemlje drugima kao sto su srpski verenici huligan i djilkos( Vucka i Dodick).

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.