DS: Da se objavi ugovor o koncesiji

Ostavite komentar


    1. Izgleda da ima male razlike, Zastava je bila kompanija koja je proizvodila Jugo, dakle tehnološki nivo van svakog komentara i sa takvim proizvodom imala je samo put ka zatvaranju. Aerodrom ima dobit od 29 mil godišnje. A da treba objaviti ugovore svakako da treba. Nemojte braniti lošu sadašnju vlast greškama prethodne!

    1. Objavljivanjem svih ugovora o privatizaciji tj. kupovini kompanija u Srbiji videli bismo da iza 92% svih privatizovanih subjekata stoje članovi SPS-a i SNS(SRS)-a kao i strukture DB-a. Provereno!

  1. DS je toliko popularna u narodu, da bi lovacko drustvo iz mog sela dobilo vise glasova ne republickim izborima nego DS.

  2. А да ви из ДС покажате уговор о “Нуба инвесту“, “Хетерленду“Каменици 2 , и да не набрајам пљачкање РБВ-е и подизање кредита које никада нисте ни вратили , па све до врачарских пашњака, ако хоћете да критикујете некога , прво погледајте у своје двориште.

    1. I jedni i drugi ste isti. Treba objaviti SVE ugovore. I u kakvo to “ svoje dvorište“ da gledate. Nije to nikakvo “vaše dvorište“ već imovina svih građana koju revnosno rasprodaju i ovi na vlasti i oni pre njih.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.