DS: Nastavlja se maćehinski odnos države prema građanima

Ostavite komentar


  1. Oni vrte ruski rulet sa inflacijom i niko ne koĉi? Tek će biti teško nama ali uživajmo dok traje? Neka nam je Bog u pomoći!

  2. Da je neko drugi ovo rekao, pa da poverujemo, ovako DS nema moralnog prava da govori i odnosu vlasti prema gradjanima, jer su poznati po tome da su dosli gladni i goli, a posle silaska sa vlasti imali milijarde, raznorazni Miki mausi, pitici, soskici, djindjici ….

  3. Pa mi smo raspala drzava,sta tu nije jasno?Ovi na vlasti licno se bogate,narod sve siromasniji,ljudi odlaze.Znaci,sve pod kontrolom.

  4. Pa DS je Nemacka tj EU uz intelektualce Srbije zagovornike belih listica pustila niz vodu 2012 i doveli tada na vlast SNS.

  5. Ako drzava Srbija donese zakon o marzama za sve proizvode onda nebi bilo ovolike inflacije.Evo kako…Ako proizvodjac nessto prodaje trgovcu za 1.000 dinara a akoje zakonska marza 20% trgovac moze da zaracuna maloprodajnu cenu najvisse 1.200 dinara.Sada trgovci na hranu i mnoge druge proizvode zaracunavaju marzeu i ponekoliko puta vecu od proizvodjacke cene i neosnovanovse bogate.Mislim da je u evropi i Nemackoj prosecna marza 14%.Onda trgovci dabi zaradilk moralibi da prodaju mnogo visse robe a proizvodjacima bi bilo mnogo bolje jer bi proizvodili vise proizvoda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.