DS: Uspesi fiktivni, privreda Srbije prošle godine nije bila najbolja u Evropi

Ostavite komentar


  1. Ako Srbija ima najveći gospodarski rast onda svijet mora biti u debelom minusu.. Hrvatsku je EU ili AU satrla na vrlo perfidan nacin, zato Srbi bjezite od nje.. Ko i od Kine i svih ostalih.. Ali nema pomoći, vec vas je Macic prodao

      1. Ima dobrih i loših. Da niste i Vi iz ove sekte koja živi u Zlatnom dobu, za razliku od nas koji nismo u sekti?

  2. Ovo je jasno svakom iole svesnom gradaninu Srbije. Ne treba biti ekspert u ekonomiji pa shvatiti da se Srbija kolonijalno vezivala ugovorima pa je uvozila ne samo novac (krediti) nego i glavne izvodace pa cak i radnike upropascavajuci pritom domacu ranije vrlo razvijenu nisko- i visokogradnju a da ne govorimo u gubljenju referenci nase privrede koja je postala u svim investicijama samo podizvodac! To je katastrofalno na duzi rok! Dakle, ne ostaju samo enormni krediti sa kamatama nego i unisteno gradevinarstvo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.