Dug od pet miliona evra gradu – prosto nestao

* Savet za borbu protiv korupcije utvrdio da je 566,4 miliona dinara, koliko su firme Pivej invest i So-lo invest dugovale Beogradu, jednostavno izbrisano iz kasnijih izveštaja, bez ikakvih naznaka da je taj dug ikada izmiren * Direkcija za građevinsko zemljište ni Savetu ni Danasu nije odgovorila kako je ovaj dug nestao
Savet za borbu protiv korupcije objavio Izveštaj o raspolaganju nepokretnostima Grada Beograda

Ostavite komentar


  1. To je nama nasa borba protiv tajkuna dala.Prihodi kad su kako SNS kaze bili tajkuni prikazani u iznosu 2,7 milijardi a onda dosli domacini pa isto izdali za 0,28 milijardi. 90% prihoda isparilo.
    Domacinski napreDNO.

  2. Ma parinje nestale sa ličnom kartom Andreja Vučića. Zaturile se. Ovi vlastodršci su toliko dobri i pošteni da svojoj bratiji nemaju srca da naplate dugovanja. Ionako je to, za njih, alajbegova slama.

  3. Ugovor raskinut, zemljište vraćeno prethodnom vlasniku, naravno da zakupac neće platiti zakup za 99 godina nego samo za ono vreme dok je ugovor bio na snazi. Dug je otud ugovorena ili stvarna šteta a ne ceo iznos zakupa koji je logično storniran jer predmet zakupa (zemljište) više nije u državini zakupca…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.