Dugalić: Presuda Apelacionog suda nezakonita

Ostavite komentar


  1. Banka je institucija koja od Vasih posteno zaradjenih 1.000 dinara napravi 700.
    U tome je svo znanje i moral ovog *bankara*

    1. Dugalić, inače pravni ekspert, smatra da Srbija ima loše pravosuđe, donekle je u pravu, ali nisu baš sve sudije tako loše, vidite kako imamo odličan Apelacioni sud. Glavni krivac što nas banke legalno pljačkaju je gos. Jorgovanka Tabaković, ona donosi odluke šta može a šta ne.

  2. Opa, najpre su pretili destabilizacijom drzavnih finansija, sada prete inostranim silama. Sta je sledece? Formirace „bankarsku miliciju“ i zauzeti kljucnu infrastrukturu po gradovima? A ovaj Dugalic, ala je pravno potkovan, cudi me da ga vec za ustavnog sudiju nisu izabrali.

  3. Nisu banke obradjivale kredite nego svoje klijente.Treba tuziti banke, ne brinite za njene troskove sve ce to oni nadoknaditi kroz kamate-pala muva na medveda.Zato se Dugalić tako bahati.Nisu sudije BG Apelacije tek tako presudile bez konsultacija i većanja, zna se da takav uslov je nametnut uslov koje su banke nametnule u kreditima i da nema utemeljenje u zakonu.

  4. Dugalic je jedan od idejnih tvoraca ovakvog bankarskog sistema i covek koji gotovo dve decenije izvlaci benefite iz njega. Zato i daje nesuvisle pravne komentare jer se u pravo razume spram svog intrtesa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.