Dugovanja Ikarbusa pretvorena u gradsko vlasništvo

Odbornici gradske Skupštine doneli odluku o konverziji potraživanja

Ostavite komentar


  1. A ,,domaci““““ elektrobusevi iz Kine (ove godine 5 a naredne 80)? A sto je kvalitet Solarisa, MAN-a i Mercedesa kudikamo bolji, odrzavanje znatno jeftinije a potrosnja goriva znatno manja od Ikarbusa? A sto se planira nabavka jos 20 ,,domacih ““““tramvaja iz Spanija a GSP trenutno ima viska 60 tramvaja koje nema gde da parkira?…i jos mnogo toga..ali o buducnosti Beograda odlucuju ljudi koji su preskocili srednju skolu i fakultet i pravo iz obdanista uskocili u doktorske odore.

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 10

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.