Dveri: Nameštanje tendera za fabriku vode u Temerinu, pokazatelj da se nastavlja pljačka građana

Ostavite komentar


  1. Strasno, zasto se jos neko nije prijavio na tender, od toliko firmi. Zasto, ako je samo Gat prijavljen, taj tender je trebalo ponistiti, da li je to tacno, proveriti, ko je imao uvid u papire. Ljudi, ponistite to, to je ocigledna pljacka. Gradjani, razmizlite za koga cete glasati, da li biraju sad u Temerinu i na lokalnom nivou, neznamo ko je trenutni gradonacelnik, mozda je povezan sa GAT-om. Ima li tu veze i uticaja pokrajinska vlast. Pokrajina ucestvuje u mnogim slucajevima u infrastrukturi ali lokalna braca pljackaju, sl. kao u Sr.Karlovcima, ispastaju gradjani a zali boze, opstina postoji samo im se daje sto pokrajina, Mirovic sve dade a opstina propada, budzet se puni i prazni u prazno. E moj Vucicu, da samo znas ko ti vodi pojedine lokalne samouprave, drzava bi uvela prinudnu upravu. Sad jos i papiri nestali, nesto se gadno krije. Pokrajina finansira izgradnju ulice, suzava je siri trotoare a drugi delovi nemaju kanalizaciju. Uzas nasta sad lice Karlovci, verujem da je tako i u Temerinu. Gradjani Temerina, oprez, pobunite se ako ste vec cekali 20 godina za zdravu pijacu vodu, ponistite to dok se nejave tri ponudjaca. GAT je garant u sprezi sa lok. i pokr. vlastima. Trebaju oni prvi da napune dzepove a za fabr. vode koliko ostane jos ce se doplacivati.

  2. Вода у Темерину и околним местима никада није била за пиће! Треба је направити за месец дана.Деца оболела носе воду од куће да би пили у школи!Под хитно! А канализацију нећемо имати никада, фекалије пливају по улицама.Општина је легло болести и заразе!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.