Efektiva: Korisnicima kredita u francima nije potrebna pomoć već poštovanje zakona

Ostavite komentar


  1. Samo po zakonu. Prvo utvrditi da li su nareceni kredite uzimali pri cistoj svesti i zdravom razumu. Postoji mogucnost da su neki bili i maloletni ili da su potpisi Asomacum falsifikovani. Kada se sve ovo utvrdi predmete dati dr Zagorki Dolovac i sve ce promptno biti reseno kao u dispozitivu.

  2. Ovakvi krediti plasirani su bili u 13 drzava centralne i jugoistocne europe, Vucic kaze da je CHF duznike, pokrao Djilas i Jeremic, ako je tacno onda su i u ovih 13 drzava bili pljackasi, sto naravno nema veze s istinom. Sve drzave koje u dozvolile ove kredite su ih resili na dobrobit svojih gradjana jedino Srbija nije jer AV zabranjuje, kasacionom sudu da radi svoj posao. Toliko o postenju naseg AV, banke su ga uceline i prestace uzimati hartije od vrednosti koje plasira NBS ukoliko pokrene ovo pitanje, tako da je AV zrvovao 22.000 porodica zarad udovoljavanju bankama.

  3. Nije reč o korisnicima kredita u švajcarskim francima, već o korisnicima stambenih kredita indeksiranih u chf!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.