Evropska komisija poslala pismo premijerki Brnabić: Šta traži od Srbije?

Ostavite komentar


  1. Treba uvesti takse na svu uvezenu robu koja se proizvodi I u Srbiji.zasto da nas novac ide van Srbije?Treba zastititi vlastito trziste.

  2. Moze li mi neko objasniti kako to da su mleko i sir jeftiniji u EU gde je cena rada 5-10 puta veca nego u Srbiji?

  3. Jednostavno, nismo obratili paznju na poljoprivredu u prethodnih 10 godina i unistili smo stocni fond, a i one koji proizvode mleko sa Nedimovicem na celu i doveli smo sada potpuno poljoprivredno nepismenu Jelenu Tananskovic, koja je poznata samo po uvodjenju u likvidaciju i stecaj Prvog faktora a.d. Beograd i sledeci tu logiku, ona je i dosla da ugasi svetlo i kako bi uvoznici imali debele koristi od toga, ona licno i ljudi koji su je tu postavili i interesne grupe. Ovo je sramota da ni propise ne poznaje i da na pogresan nacin pomaze poljoprivrednicima i velika sramota drzave koja je unistila i poljoprivredu i energetiku. Srahota i ovo je samo vadjevina na pogresan nacin

  4. pa nije naučila da čita!! Samo da sluša – svog šefa!!

  5. e pa neće moći, želiš u EU a ovamo štitiš svoje tržište. Ako hoćemo u EU moramo da otvorimo tržište a naši proizvodi moraju biti jeftiniji da bi se uklapali.

  6. „Proizvođači mleka nastavljaju proteste!“
    Ova mi je najbolja! Ni jedna krava još nije protestirala!:)

  7. Uvoznicki lobi pravi nesagledivu štetu gradjanima… Iz tog razloga sve namirnice su nam skoro duplo skuplje u odnosu na EU drzave i to na nasa višestruko niža primanja u poredjenju sa EU državama

  8. Nisam ni očekivao drugačije. Poenta je u istiti Srpskog seljaka. Ova žaba ne smije odbiti zahtjev.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.