Ekonomija ili zdravlje – (i dalje) lažna dilema

Ostavite komentar


  1. Ispada da su ugostitelji vladari života i smrti. Oni pobeđuju koronu stavljem ključa u bravu. A gradski prevoz fabrike to su bezbedna mesta. Nikad se tako korona pobediti ne može. A i nikome nije u interesu vidi se jasno kao dan.

  2. Moja dilema je kako neko, nakon decenije studiranja, doktorira na Yale univerzitetu bez da objavi I jedan strucni rad u medjnarodnom zurnalu? Imao sam I dilemu kako je taj neko upisao prestizni americki fajkultet, ali je ta dilema resena (L.U. zvao B.H I ovaj sredio upis).

  3. Ne bi bilo razloga za bilo sta dileme sta pre uraditi da se svi ponasaju u skladu sa preporucenim merana zastite , a te mere su i za pojedince znacajne, za zdravstvo a onda i za drzavu .
    Juce sam gledala u radnji gde kupujem usla sma ja jer smao po jedan ulazi dva muskarca posle mene je cekalo u redu da udje i to bez maski , unutra je bila prodavacica sa maskom, kako ce devojka koja je jos i mlada da se izbori sa muskarcima koji nisu usli sa maskom, to me je i pitala jer su stalne musterije “ Evo pogledjate kako ja da se izborim sa njima d aih ne primim zato sto ne nose maske a da mi dodje zdravstvena inspekcija mene bi okrivili i kaznili. Sacekala sma d avidim , stvarno su usli bez maski ..
    Da se pridrzavaju mera i ovi koji drze kafane i kafice ( tice se broj gostiju i ostal higijenske e mere zastite ) tada dilema ne bi ni bilo ,, ovako se ne zna gde ces pre da zacepis rupu zaraze i svi, uglavnom prouzrokovaci , nezadovoljni ako se zatvori nesto , pa pitaj se da li si vodio racuna prvo o broju gostiju , da li ti higijenicarka , ako je uopste imaju uglavnom to radi po manjim kaficima ososblje, cisti redovno i dezinfikuje gostinske stolove ,sankove, stolice sa sve rukohvatima, ulazna vrata , podove , toalete , da li Fabrici treba da nam drzi predavanje o higijeni i da nam nabavlja potrosni materijal za higijenu ?..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.