Ekonomisti: Dobro je da se traži rešenje za kredite u švajcarcima, banke da podnesu najveći teret

Ostavite komentar


  1. Samo čekam da država pomogne zaduženim u švajcarcima onda dužba zakon o diskriminaciji jer to važi i za evre. Kad okupatorskom bankarskom sektoru srpska sirotinja plaća kredit nek ta sirotinja plati i meni,što bi oni bili orivilegovani.

    1. Sami zaduzeni u CHF nece prihavatiti LEX jer se on pravi za pomoc bankama a ne klijentima. Konverzija u e, od dana vazenja lex-a je zakasnela, banke se vec DEBELO omastile, zato su i poslale pred gradjane ,,kurira,, da im obeca nesto nerealno.

  2. Pitam pametne koji komentarisu zasto drzava da pomogne,kZem ja zasto nebi,kad je pomogla s 1.5 Milijardi Evra u poplavama,a nije bila duzna jer su postojala Osiguravajuca drustva.

  3. Ako računamo da je 100.000 građana indirektno zainteresovano da se problem reši, onda 100.000.000 ispada jeftinije nego par kilograma brašna pred izbore. Još je jača fira da im obećaju pa da ništa ne urade, po običaju. Usput, ovde je uvek sve bilo na štetu građana koji poštuju zakon. Oni koji nisu imali hrabrosti ili mogućnosti da uzmu kredit, sada treba da plaćaju nečije loše odluke. Ali oduvek se isplatila preregistracija vozila preko Kosova, divlja gradnja, izbegavanje plaćanja računa, preletanje iz stranke u stranku. To je slika društva.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.