Profesor Arsić: Ekonomska snaga Srbije na pretposlednjem mestu u regionu

Ostavite komentar


  1. Tekst je netacan. Srbija je lider, ekonomski tigar. A gde je tigar tu je i džungla a često i kavez. Ko razume shvatice.

  2. АКО НЕ СРУШИМО ОВУ ВЛАСТ
    ОТИЋИЋЕ МО У ПРОПАСТ
    РЕЖИМ ЈЕ УСПЕО ДА УРУШИ
    КОМПЛЕТАН СИСТЕМ
    МЕДИЈСКИМ ЛАЖИМА ОБМАЊУЈЕ
    НАРОД У ЧЕМУ М7 ПОМАЖЕ ТЗВ, ОПОЗИКЦИЈА МИ ЗАПРАВО И НЕМАМО ОПОЗИЦИЈУ У СРБИЈИ ЈЕР ДА ПОСТОЈИ ВУЧИЋ БИ ДАВНО БИО ТАМО ГДЕ МУ ЈЕЕ МЕСТО И
    БРНБАБА МНОГИ ДРУГИ,

  3. Како ви можете то да кажете за економског тигра када тата нације каже да никад боље резултате нисмо имали него под њим…вероватно мисли никада се нису више накрали…

  4. Kako da ne,to se vidi. Zato što pre u Bgd iz svojih visoko razvijenih sredina.Prošetajte malo tim super sredinama, da doživite dupli mrak iza 22 sata.

  5. Da li uopšte treba komentarisati pesimiste za njih je čaša uvek poluprazna , a za mene polupuna i nikad nekukam

  6. Možete da pišete šta hoćete.Pogledajte gužve na gra ičnim prelazima , sada i pre nekoliko godina.Sve je jasno.

  7. Srbine, mora da si mlad. Bila je neka serija sa špicom „ću, ćeš, će“. Ako je nisi gledao uzmi u ruke gramatiku. Mnogo brate nepismenih.

  8. Ovaj je ekonomista opasan.Puni smo strucnjaka vise doktora nauka imamo nego cela bivsa juga i jos dve republike pride.Nama nisu potrebni bezgresni političari bajkovitog porekla nego zakon, petogodisnji plan razvoja, platni razredi, penzioni fond.. i moze posle i Muja sa zapada da bude predsednik ili Hasa sa juga svejedno je.

  9. Kakva snaga ekonomska nemoc a nije ni cudo pored tplikh zaduzenja i napumpanih investicija

  10. Ovome što kaže da je minimalac u Srbiji 450 eV.Živim u NS i trazim papire da bježim iz ove diktature jednog čovjeka koji laže kad zine a radi i ono drugo…Minimalac je 36250 din. što je 320eV. Kod mnogih privatnika dobiješ te pare a onda na ruke vratiš gazdi 100eV. Moja penzija sa VSS.(uskoro odlazim)će biti 248eV.što je manje od minimalne u CG.To ti je jedina istina.Ima penzija od 80 do 150eV. bar 1/4 penzionera.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.