„Leks specijalis za Ekspo prst u oko EU“: Institucije podvlače transparentnost projekata, da li će Srbija moći to da isprati?

Ostavite komentar


  1. MI koji želimo dobro Srbiji molimo se za Sve, treba nam više demokratije DA, manje neprijatelja na svim stranama DA, organizovaniju, bezbedniju, štedljiviju, lepu i bogatu Srbiju i narod!!!! Nije NEMOGUĆE treba samo više pameti i znanja,
    manje prošlosti….

  2. „Studije, kako kažu, treba da pokažu unapred šta se planira, koliko to košta, koliko će projekat trajati, koji su efekti i eventualni problemi koji se mogu javiti.“
    Не, не, не радимо ми тако. Ми прво простудирамо колико може да се угради. Потом се договоримо ко ће где да се угради. Потом се посвађамо око процената па се пожалимо шефу који онда одреди ко ће колико да мазне а у знак захвалности му дамо део.
    Мафија? НЕ! Стандардно вођење послова у тзв. држави Сорабији.

  3. Najpovoljnije rešenje za građane Srbije bi bilo da Međunarodna kancelarija za izložbe (Bureau international des expositions) oduzme Srbiji organizaciju EXPO 2027 i na taj način spreči korupciju neviđenih razmera.
    Samo što se takva stvar neće desiti sama od sebe – kada bi veliki broj građana Srbije podneli peticiju Međunarodnoj kancelariji, možda bi i bilo uzeto u razmatranje takvo rešenje.

  4. Sta se femkate recite otvoreno ukrasce na Ekspu 5 milijardi evra, malo li je?

  5. Ali to je najveća pljačka u istoriji Srbije koja se najavljuje.Svi pričaju,svi vide šta se radi svi znaju da će Vučić da rasturi Srbuju tom kradom i nikom ništa.

  6. Ajmo opozicija i gradjani organizujte proteste po celoj Srbiji a ne na godisnje odmore jer posle bice kasno. Oni na to i racunaju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.