Električni trotineti hit na beogradskim ulicama (VIDEO)

Iako koštaju po 60.000 dinara, dvotočkaši izazvali pomamu među "modernijim" stanovnicima glavnog grada

Ostavite komentar


  1. У појединим градовима Америке су већ велики проблем, тако да има покрета против њих, самоорганизовања и уништавања.

  2. Uslov svih uslova je da svaki vozač električnog trotineta u toku vožnje nosi
    fluorescentni prsluk.

    1. To ce ti mmogo pomoci kad naleti na tebe od pozadi dok vrludas ulicom kucajuci poruke na telefon

  3. Elektricni trotineti su raznoliki iz aspekta cena i snage. Mnogo vise nego sto se iz clanka moze shvatiti…na ulicama Beograda su prisutni samo veoma slabi i spori modeli znaci relativno bezbedni…bice zanimljivo kada Beogradjani otkriju modele od $3000 koji idu i do 100km/sat…

  4. Ja volim da vidim na ulici elektricne trotinete jer bilo kakvo izbegavanje auta i doprinos manjem prljanju okoline veoma podrzavam, iako ga ja ne vozim sto zato sto sam nezgrapan em sto sam previsok. Ipak sam misljenja da bi malo reda trebalo uvesti da bi se mogucnost ozleda od sudara ili pada smanjila na minimum ( recimo obaveznom kacigom, ogranicenjem brzine na trotoaru i sl

  5. A u gradu Solunu,romobili su na usluzi gradjanima i turistima,gle za DZ,na bezbroj punktova…

  6. Trotinete voze veoma mlade osobe, mladici i devojke. Cesto nisu ni punoletni.
    Da li se razmislja o tome da bi oni ipak trebali da steknu neka znanja iz oblasti saobracaja, pre nego sto pocnu u njemu da ucestvuju?

    1. Potpuno si u pravu. Pre neki dan devojka je na elektricnom trotinetu iz sporedne ulice se ukljucila u Maksima Gorkog ko da je jedina u saobracaju. Nije uopste gledala, nije dala znak da skrece. Sva sreca par vozaca koje je isekla su vozili su sporo pa nije bilo vecih posledica. Ona se nije ni osvrnula vec je nastavila da vozi prema Kalinicu i uziva u muzici (sluske u usima). Da je bila nedaj boze neka nesreca stao bi na stranu vozaca. Za elek. trotinete bi uveo polaganje kao i za skutere.

    2. Za električni trotinet važe ista pravila kao i za bicikl, kreće se biciklističkom stazom ili kolovozom, nikako prešačkom zonom. Pešačkom zonom može samo onaj na guranje, električni trotient nije trotinet.

  7. Trotineti još nisu velika napast, ali su bicikli u Knez Mihajlovoj postali opasnost, naročito za malu decu, na očigled policije koja samo sleže ramenima – mada zna da je vožnja bicikla kroz tu ulicu zabranjena.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.