Elektrodistribucija u 2023. zabeležila gubitak od milijardu dinara: Gubici struje kao polovina proizvodnje Đerdapa

Ostavite komentar


  1. Kada bi sprovodilo redovno odrzavanje, ustedelo bi se 17% elektricne energije, ali to nije bitno, stizu eksperimentalne nuklearke.

  2. Imaš monopol na tržištu i ostvariš gubitak. Neverovatno dostignuće. Mada, imajući u vidu višak zaposlenih, obim korupcije i krađe kao i partijske kadrove sa kupljenom diplomom onda je i razumljivo.

  3. Nek nadoknadi onaj sto ima 30000 platu i bonuse a ne obican narod , sirotinja

  4. U ovoj lopovskoj drzavi gde su glavni lopovi u vladi svako ko krade koliko moze.Ovde samo posteni gradjani ispastaju jer to pokradeno oni moraju da plate.

  5. Veliki i „značajni“kra
    du na stotine milion
    a evra.“Mali“kradu na
    stotine kilovata.Da m
    li ne bi „jurili“velike z
    a kradju,veliki im to
    tolerišu.Zato je Srbij
    a zemlja STRAŠNE ko
    rupcije.Tzv.jaranski k
    apitalizam je ime tog
    bastarda.

  6. Samo napred Srbijo pod okupatorskom vlascu; krade se struja, eko taksa, pdv, akcize, pa ako nema slucajno za jednu ratu , onda saljite izvrsitelje sa policijom i celavcima i oduzimajte kuce stvari imanja i napred skok u platinasto iz zlatnog doba. Ali uzdignote glave jer niko ne sma da nam oduzme dostojanstvo i ponos. Nemojte cenzurisati , molim vas.

  7. Ajmo ovako, da li EPS plaća električnu energiju koju oni potroše??? Naravno da NE, to se sve knjiži kao gubitak, i to mi svi plačamo! Kad svaka silikonka zaposlena preko sekte uključi klimu, grejalicu, TA peć, da bi održala svoju radnu temperaturu, to mi sve plaćamo, jer smo ovce, bili i ostali!!!

  8. A šta mislite, odakle 100e za ove i one, ko puni budžet države.Ostavite EDS i EPS da ulaže u kapacitete i mreže pa neće biti ovakvih situacija.Dajte zakonske okvire po kojima može da se postupa.Što, mislite da ne mogu lopovi da se nađu?Pa mogu, ali sud treba da odrapi nekoga zatvorskom kaznom, pa onda neće više da se krade struja.Cela naselja(čitaj Romska)bi ostala bez struje.To vam ne smeta što plaćate, fakture ko za livnice.
    Izaberite, hoćete uspešno preduzeće, pa onda nema više socijale i uzimanje iz kasa tih
    preduzeća.
    Kolektivno ludilo
    Aj zdravo

  9. Nisu to gubici,to su ukradene pare,zavrsile su u necijim dzepovima dok nas gradjane deru za struju.

  10. EPS naplaćuje nepotrošenu struju i tako delom kompezuju gubitak- brojila se i ne očitavaju, već se proizvoljno naplaćuje na osnovu nekog proseka….Na kraju se sve slomi na nama građanima….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.