Elektronika u Srbiji najskuplja u Evropi

Evropskoj uniji se približavamo brže kroz rast cena nego preko uvećanja bruto domaćeg proizvoda

Ostavite komentar


  1. Pi coin je dostupan svima, rudarite sa svoga telefona, buduci bitcoin, sve sto trebate je skinuti aplikaciju Pi network
    Invitation code: stolester
    Ne propustite priliku, ukjucite se na vrijeme
    Srecno

    1. Samo nemojte vi iz „lijepe vaše“ da nas savetujete! Gledajte svoja posla i sklonite se sa srpskih sajtova!

    2. Ljudi, ko je autrizovao ovaj gore komentar na koji odgovaram? Lik promoviše svoj referal code za mining. Mislim da to ide protiv „pravila službe“ odnosno ponašanja u diskusiji i komentarima.

  2. Pa ne moze ista cena da bude za trziste na kom imate 10.000 platezno sposobnih kupaca i 10 milion kupaca…svasta.

    1. Realnost je da imamo previše prodavnica računarske opreme na teritoriji. Sećam se kad su sve bile male radnje u par kvadrata i par velikih. Sada su otvorili lance sa prodavnicama na svakih par stotina metara. To je problem, a ne veličina tržišta.

  3. Danica Drašković (koja je već 30 godina u invalidskoj penziji) ima platu 20.000 evra. Ja, nezaposlen, imam nula evra. U proseku nas dvoje imamo po 10.000 evra mesečno, što uopšte nije loše… Jedino što ja za mojih prosečnih 10.000 evra ne mogu nigde da kupim ni čašu jogurta.

  4. Dodajte trosak smestaja i usluga kad biste hteli da zivite bilo gde u inostranstu videli biste da zaradjujete samo malo vise nego u Srbiji.

  5. Kod nas nema konkurencije. Nekoliko velikih igrača u svakoj delatnosti koji se monopolistički dogovaraju o visokim cenama. Takođe, dinar je precenjen, pa im je uvoz bagatelan a cene kalkulišu po stvarnoj vrednosti dinara u odnosu na evro – 200:1. Zato i mogu da daju one tobožnje popuste od 50% i da im se isplati. Pri tome, na popustu su uglavnom modeli koji se slabo prodaju.

  6. Bezobrazno skupo ali ne treba zaboraviti jednu sitnicu. U EU ne postoji carina na robu proizvedenu unutar granica EU.

  7. Naravno kada se privatnici i uvoznici debelo ugrađuju. Kome treba kupiće jer nema na drugom mestu.

  8. Najskuplja a sve sam krš i škart koji se proizvodi za zemlje trećeg sveta se nama uvaljuje. Imam 4 LG televizora u kući, svaki je poluispravan! Imam Bosch šporet kome je rerna potpuno trula plaćen je 700 evra!

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca 10

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca

Predsednica Ujedinjenih granskh sindikata (UGS) "Nezavisnost" Čedanka Andrić rekla je danas da će na pregovorma o minimalnoj ceni rada za 2025. tražiti da taj iznos premaši cenu minimalne potrošačke korpe i bude u skladu sa troškovima prosečne potrošačke korpe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.