EPS: Ne sprovodimo nikakvu anketu o promeni kablovskog operatera

Ostavite komentar


  1. EPS kao „nepolitička“ firma je pravi primer organizovanog kriminala u Srbiji. Imaju svoje „uterivače dugova“ koji su „ovlašteni“ da „ubiju na licu mesta“. Izvršitelji moraju da dužniku ostave hranu i ogrev za tri meseca. EPS ima „odrešene ruke“ da odmah uništi svu hranu i mogućnost grejanja, bez odluke suda ali uz asistenciju policije.
    Kako je moguće da EPS na osnovu „uredbi vlade“ kada opljačka dužnika za strujomer „dobija pravo“ da naplaćuje 20 puta veću potrošnju nego što je dužnik imao. Zato EPS i ne tuži dužnike jer su sudovi po Srbiji počeli da donose odluke da su „angažovane snaga“ „troškovi snadbevača“ (preimenovana -„taksa za brojilo“ koja nikada nisu isporučena a pet puta plaćena kroz „taksu“)
    Zato eps razbojnički silom otima brojila od građana a odmah se pojavljuju poslušničke gnjide iz „pravosuđa“ koje tuže i sude osiromašenim građanima drakonskim kaznama, te se ispunjava pretnja Kori Udovički (iz bolivijske vetroparkovske firme čiji je „zamrznuti direktor“ Brnabić sada predsednik vlade) da će građani podavati stanove da plate struju. Jer kako onaj koji nije imao 12000 dinara da plati godišnje sada da plati 280000 dinara koliko su kriminalci iz EPSa uspeli da sa Brnabićkinom „vladom“ uz Vučićev blagoslov presuđuju siromašnima.
    Da bi postali „bogato društvo“ u Vučićevom „zlatnom dobu“ počela je „likvidacija siromašnih“
    Nažalost novinare ne interesuje ovaj „genocid“ nad siromašnima, koje sprovodi „naše pravosuđe“ jer sza „dug“ 2-3000 dinara „sudije presuđuju“ 20-40 hiljada dinara „sudskih troškova“ i 40-100 hiljada troškova EPSovim „zastupnicima“
    EPS kao najveći organizovani kriminal ima pod kontrolom zakonodavnu izvršnu i sudsku vlast.
    Jer „struja mora da se plaća“ da bi se nadoknadili troškovi „vetroparkova“ Brnabićke sestara Udovički, Brnabić i brat „digitalizacija“

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.