EPS od 1. novembra postepeno ukida blagajne

Ostavite komentar


  1. Kakva zamena teza „mizernim povlasticama“ prvo su nametnuli promene brojila, uvecali racune, odbili reklamacije I sad stimulisu ukidanje blagajne jer je „kao velik broj polupismenog naroda“ uz duzno postovanje- naucio elektronski pristup?! Jedva su se povratili od pada sistema pocetkom godine.

  2. dno dno talog….talog i sve ono sto kazu iz opozicije vezano za eps .sve bude tacno .
    zasto ukidati blagajne zasto koliko cete ljudi ostaviti bez posla ..koji rade na tim mestima ….ovde je samo trpanje novca u dzepove onih koji su za ovo …pa uvezanost osova iz kombanke… ova sto je takozvana ministarka energetike je bila u.komercijalnoj banci oni koji su preuzeli da preko njih ide naplata svi iz kom banke presli u tu banku…koja sad vrsi naplatu i to nije jeftino to se placa naplacuje u banka cija je kartixa i ona uzima pare i ova preko koje ide naplata, pa u poslovnici je moglo da se plati i cekom sad i to ukidaju ovim… puna podrska tom osoblju koji radi na mestima naplata u poslovnicama ..podrska, eto vas ce na ulice …a oni oni oni ….ovo je sunovrat svega svega, . dno dno talog…….

  3. Kako ćemo mi u devetoj deceniji, informatički nepismeni, bez računa u bankama, da plaćamo struju, kad ukinete blagajne?
    Misli li EPS da je ukidanje blagajni najlakši način za rešavanje nagomilanih problema?

  4. EPS-u bi bilo bolje da se pozabavi softverima, virusima, „padom sistema“ i sl. nego da ukida blagajne. A tek kad počnu dodatni problemi na terenu, teško nama.
    Ukidanje blagajni ne rešava problem redova. Ili hoće da se ugledaju na Katastar i da se potpuni odvoje od građana?
    Idenjem iz gluposti u glupost se problemi ne rešavaju, nego nagomilavaju.
    Koji su veći problem rešili u poslednjih šest meseci? Smetale im blagajne, pa nisu mogli?

  5. Kako vas nije sramota da ukidate blagajne a za popust od 30 din na uplatnicu pa vi ste sramota i lopvi ove drzave

  6. Interesantno,ubacuju privatnika za proviziju a EPS se odriče svojih 30 dinara koje će opet uzeti na drugi način od nas.
    Umesto da jednostavno ukinu proviziju.

  7. Oni su izgleda ukinuli i citace.Meni nisu od maja meseca citali potrosnju struje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.