EPS potrošio 250 miliona evra kršeći zakon o javnim nabavkama

DRI revidirala javne nabavke Elektroprivrede tokom 2018. i 2019. godine

Ostavite komentar


  1. I, nikom nista. A, ako ja ne platim struju – odseku, a ako ne platim porez, jos gore. Dakle, pravna drzava (po modelu SNS) na delu. Nadsm sa da cemo jednog dana morati da ulazemo i u zatvorske kapacitete.

    1. Svako ko je iole dobronameran zna da je isto tako bilo i pre sns-a. Da je prakticno cela uigrana ekipa napravila transver iz prethodne u sadasnju vlast sa minimalnim izmenama na celnim pozicijama. Za eps znam iz licnog iskustva a smem da se kladim da je tako bilo i u drugim javnim preduzecima.

    2. Zapošljava ju sns kadrove t j botove koji neće da rade za minimalac već odmah za debelu platu uglavnom su svi sa kupljeni diplomama ili nemaju veze sa elektoprivredom razni armirači ili turistmolozi sipaju gorivo na benzinskim pumpama na karticu elektro privrede malo za firmu malo u svoj auto i sve na jedan račun. Budu kući a prijavljeni da rade u Obrenovcu. Ovo je sve provereno i stojim iza svake reči.

  2. Ovo dogorelo do noktiju…ja mislim da je vreme za obracun sa njima…kao u zemljama treceg sveta….jer druge nema….ovo…sto citam…gledam…cujem…osetim na svojoj kozi…ovo je kao banda pohlepna…bez granica…to tantuzi na vecini polozaja….jeres koliko se upropascava Srbija…Torlak..PKB..Nikola Tesla…Krusik…Galenika….sve sto smo imali…al da se dicimo time su upropastili…nema dalje…kuka…motika…paa da vidimo.

  3. Radim sa EPS-om. Strašno je što se tamo radi. Upravo sam se pitao ovo oko vd direktora. Ako je neko zakonski nije direktor, da li uopšte može da odgovara za javne nabavke? Grcicu je istekao vd status. Konkurs je pokrenut, ali nije zavrsen. Fakticki je Grcicu istekao mandat. Na kraju ce odgovarati ljudi koji rade u EPS-u i koji su bili prisiljeni da potpisuju.

  4. Sve pronevere i pljačke u Srbiji su u režiji Aleksandra Vučića. Ne verujem da bi neko smeo da uzme dinar, a da ne dobije odobrenje od predsednika.
    Treba sve to sabrati i stalno mu predočavati koliki je lopov i obećati mu pošteno suđenje.

  5. Još jedna državna firma koja ima monopol na celoj teritoriji Srbije i niko im ništa ne može. Jer ako ih „ugase ko će da trpi? Narod, pa naravno! Zato će Vlada (čitaj preCednik) lepo opet da donese odluku da se pokrije sramorta parama koje su uzete narodu i pojeo vuk magarca! A ovaj blessavi narod samo sedi, bleji i ćuti. Izgleda da mu je ipak dobro i da više veruje njegovim rečima nego svojim očima…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.