EPS pozvao građane koji nisu dobili račun za struju da do 30. decembra uplate isti iznos kao za oktobar i tako ostvare popust

Ostavite komentar


  1. “EPS“ je pozvao…Od vremena izbornećutnje prestao je da postoji na Kosovu i Metohiji.Posle ove ministarke neće ga bitoi ni u Srbiji.Centar Beograda očitavaju nam 6-og račun izdaju 12-og a opet već 25 i još nema računa!U čemu je problem?

  2. Kad bi nase elektrane radile kao poslovodstvo i ostli nepotrebni administrativci EPS-a, struje ne bi bilo ni za kuvanje kafe. Poslednji je cas da se kompletna nesposobna klika najuri i EPS prepusti onima koji imaju vise od 2 grama mozga, a one prevarante iz Norveske sto glume NO pod hitno izmarsirati iz EPSa i Srbije.

  3. Kakve veze platise imaju sa hakerskim napadom? To sto racuni ( uvek uvecani )nisu pristigli na vreme, takodje nema veze sa ljudima koji ih placaju. Sta znaci uplatiti kao proslog meseca? Zasto ne platiti iznos kao pre 5 meseci? Nije ovo pijaca pa se mi dogovaramo. Ne placati nista dok racun ne pristigne!

  4. I posle Grčića, Grčić. Prvo odlože isporuku računa zbog uzbora, a onda im „padne sistem“ pa ne mogu da ih isporuče. Nisam dobila račun za potrošenu električnu energiju, platiću ga kad stigne. Rok za plaćanje treba da bude pomeren na barem 3 dana nakon što poslednji račun bude isporučen potrošačima.

  5. Pametnjaković koji je poziv na broj za uplatu kad se svaka uplata izvršava sa drugačijim POZIVOM NA BROJ

  6. Danas 25 12 2023g hteo sam da uplatim u Ćuprija, stari račun za struju,jer novi nisam dobio. Na šalteru su mi rekli da ne primaju uplate!!!????

  7. Nisu poslali račune svojom greškom,a sad nam jao čine uslugu.Sramota.Svsko ko nije dobio račun ba treba ni da plati nista,a ne da sluša nebuloze tog direktora.80 pošto radnika mu ništa ne radi,ima ogromne oplate,a mi da snosi odgovornost za njihove greške.Sta im rade tiIT stručnjaci?

  8. EPS je izgleda dobio kripto virus i svi podaci su im šifrovani… Baš kao i Katastar nedavno.

  9. A objasnjenje zasto se struja citala dva puta. Lepo pitam gospodina zasto to radi i dobijem drski odgovor-to nije vasa stvar. Uplatih na vreme ko i prosli mesec,cekam da vidim koliko sam manje uplatila,posto su svi dobili astronomske racune.

  10. Рачуна неће бити док се не реше проблеми око избора. Кад би добили рачуне многи би се замислили где их ова секта води. Па чим је прошао први део избора гориво почело да скаче.
    Само напредно за нашу децу.

  11. Odakle im pravo da traže od nas uplatu a oni sami nisu u stanju da urade ono što treba? Uplata po računu? Kom računu. Nesposobnjakovići, inače im portal nije valjao a sad se izgovaraju virusom. Baš sramno.

  12. Neko od familije dobio velike pare za sajt i skuplja proviziju. A sajt katastrofa. Vratite nam Elektrovoj odinu.

  13. @Boban pametnjakovicu, ne menja se poziv na broj na eps-ovim racunima. Na Telekomovim i Infostan da, ali EPS ne. Proveri, pa napisi.

  14. Ma vi niste normalni. Racun za oktobru bio je 8700 dinara,a sad za novembar 19700 dinara. To je dva puta vise,a isto sve mi radi od struje. Znaci strasno. Sve lopovi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.