EPS se oporavlja od hakerskog napada

Ostavite komentar


  1. Мора бити да су нам зли хакери том приликом увећали рачуне за струју.

  2. Ovo je sramota za EPS.
    Možda njihov IKT sektor vodi neki SNS kadar koji ima pečenjaru. Ili su puni kadra dobijenog svojevremenom Brnabićkinom prekvalifikacijom u trajanju od tri meseca.

  3. tako beše neki hakerski napad na katastar pa nekim čudom hiljade hektara državne zemlje postade privatna. hakeri je li

  4. Glavni „hakeri“ su nedovoljno strucni, ali veoooma naprdni „aj ti“ kadrovi.

  5. Bilo bi zanimljivo da saznamo koja firma stoji iza novog portala koji je zamenio postojece regionalne portale. Dalje, koje su reference te firme, koliko je trajao projekat i naravno po kojoj ceni je izveden.
    Btw, portal koji je pokrivao Raski okrug je i dalje nedostizan po mnogim aspektima. I nikada nije bio oboren! Kako da se to desi sa novim tek mesec, dva po pustanju u produkciju!?!

  6. Kako se to oporavlja kad im ne radi portal i dva dana im nisu radile salter sale sto je nezapamceno u istoriji

  7. Naravno gubite pravo na 5% popusta za placanje ravuna na vreme… Isto tako posle izbora izvucena LOTO 7 od 5 miliona evra… Trose gorivo ovi autobusi iz Bosne, neko to mora da plati. SRBIJA ne sme da stane!!!

  8. Sta je sa računima u papirnom obliku… Bezobrazluk… Čeka se drugi krug izbora verovatno

  9. PORTAL „OTEŽANO RADI ???. NE RADI NIKAKO!!! Nije mi jasno zašto mi ne šalju račun na moj Mail, kao i do sada. Mejl nema nikakve veze sa portalom!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.