EPS nudi dodatni popust potrošačima koji pređu na elektronske račune: Koliko možete da uštedite?

Ostavite komentar


  1. Kakav zahtev pa jeste li vi normalni. Jednostavno samo da se stiklira elektrinski racun i gotovo kao i kod svih ostakih vi ga
    zakompklkovali totalno.

  2. Aplikacija vam je KATASTROFA , 13.12.23 u 12:38 nema računa za novembar ( pre će poštar doneti račun ) . Staru aplikaciju sam koristio godinama , ED BROJ I LOZINKA 10-og u mesecu sam imao uvid u račun , jedino račun nije mogao da se plati . E-račun ostali imaju godinama , pozdrav .

  3. Popust samo na prvom narednom računu, kao što je to kod MTS-a?
    Ili popust na svim narednim računima, nakon „otkazivanja papira“?

    50 portala je objavilo ovu vest, a nijedan najbitniji detalj.

  4. Na starom sajtu imao sam račun već 6÷7 u mesecu, a sada , evo već je 13. a račun ni na vidiku , kao i prošlog meseca kada su uveli novi sajt…

  5. Pa Nemačka je pre 30 god prešla na elektonsko plaćanje pa što naši stručnhaci ne prepisaše nešto što valja nego guslaj po štampanju računa i svaki mesec milon evra po grbači potrošača za troškove štampanja

  6. Bravo. Jos da uvedu mogucnost da preko istog potrsaci ocitavaju i prijavljuju svoje broilo i utrsak. EPS bi u tom slucaju sestomesecmo ocitavao radi onih koji bi umanjivali potrosnju.

  7. Rešite prvo jedan mali problem, deda Manojlo iz sela Belica nema računar, nema internet, a nije ni ovako baš pismen s kamoli da se služi računarom….a redovan platiša ! Danas je 14.12 a na portalu nema računa za movembar….Gospodo, nesposobna i nadobudna gospodo vi se zaista sprdate sa ovim jadnim narodom !

  8. Јашта, ко неће одузимај струјомер.Дрмни им чип у руку и нек им се струјомер обрће у глави.

  9. Ja ne mogu da vidim kad je jeftinija struja ali zato racun dolazi za placanje svaki mesec razlicit a isto se koristi vec godinama.

  10. Mogli bi da uvedu i elektronsko slanje potrošnje ili daljinsko očitavanje strujomera. Tada bi ušteda bila kompletna

  11. Godinama račun za struju plaćam automatski sa dinarskog iz banke! Zar to već nije elektronski ! , Da možda poštar nevucara račun do banke ! E Srbijo 1000 godina si u nazad !

  12. Ja uplaćujem redovno elektronski struju i dali i ja treba da podnosim zahtev za popust?

  13. Imam vise brojila godinama, koristio staru aplikaciju, placam struju uredno , sad ne mogu da se logujem pošto je uveden naplatni broj kombinovan sa JMBG. Ima neke greške u matičnoj evidenciji u EPS. Zašto je moralo da se zakomplikuje uvođenjem JMBG-a kad je i do sad logovanje radilo bez problema! Sad mi EPS preporucuje da idem u ponižavajući red kod njih u neku poslovnicu da to resavam , ne moze telefonom, a ni preko interneta…

  14. A „trošak garantovanog snabdevača“ će i dalje ostati? Ako Mts nema provizije za plaćanje preko njihovog portala, zašto onda EPS naplaćuje? Znači EPS veći lopov

  15. Biranim recima, ovo je zamajavanje 3,2 miliona vlasnika brojila.
    Nudi se popust od 50 RSD za elektronsko placanje pa ti naplate:
    1. 28 din kao trosak nekoga, a koga? Kada se povezete elektronski na portal EDB, kakav je to trosak?
    2. Daje se kao popust, na sva zvona javljaju, a uzimaju odavno naknade (za povlascene proizvodjace-bogatase, za unapredjenje energetske efikasnosti, …) sto na mom racunu iznosi preko 500 RSD, bez PDV.
    Na racunu pise da se brojilo ocitava 5. u mesecu, da se racun izdaje 11. a danas je 15.12. i na portalu EDBa jos se ne vidi racun. Kako je EDB osavremenjen sa savremenim sistemima ispade da bi racun trebalo vec stici i preko poste u koverti, i kada je posta u strajku. Neka vam je na cast sva azurnost uz moderne tehnologije.

  16. Ukinuli su moj racun sadat zezaju sa novom aplikacijom
    I ako Sam molio da srede uvid u racun sad su postal mrzitrlji korisnika strucnjaci za naplatu nove verzije
    Neverovatno ili kakvi su to ljudu I dali su….

  17. TV taksu ni trebali da izbacite iz računa ,Mi plaćamo utrošak struje a ne gledanje lažovizije.
    Drugo
    Moja žena ima kuću u selu i ne potroši 5 kw godišnje a RTS ne želi da nas oslobodi od plaćanja TV takse ,kažu treba da ima više brojila na jedno ime pa mi smo u braku i ne zovemo se isto ali iz jedne zajedničke kase plaćamo struju ovde gde živimo i tamo kada odemo povremeno i tu struju je njen otac papreno platio da bi uveo u kuću a danas nula kw nas košta hiljadu dinara a onih pet kw nas godišnje košta dvanaest hiljada dinara.
    vama je lepo.koliko je takvih domaćinstava.

  18. Хоће ли да смање раднике на шалтерима са овом уштедом?

  19. Sve će te da uradite sem da pred izbore izdate račune na vreme. U zadnjih godinu dana uvek je račun bio 13 ili 14 u mesecu al sad niste smeli da fakturisete pre izbora. Bagro napredna.

  20. Uzimate vi mnogo vise od 50dinara i ja hocu pisani trag odnosno hocu racun jer ovo je Srbija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.