EPS traži poskupljenje struje

Ostavite komentar


  1. EPS su pored bankara NAJVECI lopovi u drzavi i ne treba im dati bilo kakvo poskupljenje, jer i ovako kradu sta i koliko god hoce!

  2. Bez problema,pa necemo valjda dozvoliti da se narod bogati.Prema AV mi smo najbolji u regionu pa shodno tome dignite vi da bude najveca cena.
    Dva posto niko nece ni osetiti zato vi to brale utrostrucite.Da se ne zezamo uskoro.Narod je pun para.Deri.

  3. "EPS traži poskupljenje struje…"

    … – … i — naravno, razni Antići, Vujovići, Kneževići i slični "genijalci" će im ODOBRITI POVEĆANJE (pa, da — treba izdržavati "srpske zemlje" u "okruženju (i šire, naravno, i sire, a to košta…)

  4. Posle ce nas supermen vucko da lupi rukom o sto i poskupece za sama jedan posto, a mi ovce cemo biti srecne

  5. Odlicno! Medjutim nedostaje objasnjenje kako godisnje nestaje milijarda eura iz sistema EPS ?! Hajde da resimo prvo to. A posle da dizete cene.

  6. Od sutra poskupljenje i u Svajcarskoj. Jedna cetvoroclana familija morace mesecno da izdvoji 60 rapa vise ili u prevodu oko 75 din. Ako se prevede u dane, to je dva dinara druze dnevno vise.

  7. Sramno ! EPS stalno traži poskupljenje a platežna moć gradjana nikada nije bila niža .

  8. Ovo je nevidjeni bezobrazluk. EPS ne mnaplati, prema njihovim izveštajima 27% proizvedene struje pod izgovorima kradje i tehničkih gubitaka. Djerdap treba da radi 2 godine da bi proizveo tolike kilovate. U Evropi su tehnički gubici 3-5%. Javost se takodje dezinformiše jer EPS nije saopštio koju tarifu poredi sa cenama u Evropi. Crvena zona ili tarifa e jednaka cenama u evropi. A standard i platežna sposobnost gradjana Srbije nikako0 nije na umu onima koji odlučuju o ceni struje u Srbiji. Po kom osnovu je prosečna plata u EPS preko 80 000 dinara. Nije EPS vlasništvo zaposlenih i stranaka na vlasti u Srbiji. Zar nije logično da se izvrši reorganizacija i racionalizacija organizacije i poslovanja EPS. Postoje sumnje da EPS ilegalno izvozi struju i finansira investitore Beograda na vodi. Sram vas bilo, postoje li granice?

Ostavite komentar


Ekonomija

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: "Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun" 10

Damir Perčić, subotički paor kog je BIA privela na informativni razgovor: „Zbog suše sam u minusu 15.000 evra, a optužuju me da sam hrvatski špijun“

Poljoprivrednik iz Subotice Damir Perčić, koji se poljoprivredom bavi 37 godina, demantovao je danas da je "hrvatski špijun" koji podstiče proteste, kako su ga optužili provladini mediji, rekavši da u njima učestvuje, jer je suša uništila najveći deo prinosa, a država nije ispunila ni prošlogodišnja obećanja o subvencijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.