EPS tvrdi da SBB bez pravnog osnova koristi njihove stubove

Ostavite komentar


  1. U čemu je problem,jeste li vi normalni.Ako je nelegalno,lepo im sve poskidate i gotovo,što kukate a ništa ne preduzimate,kakav sud kakvi bakrači,skidaj i gotovo.E ali se postavlja pitanje,imate li kakve ugovore,dogovore….

    1. Konačno prava tema! SBB je nastao i raširio se na nelegalan način postavljajući kablove bez dozvole svuda! Na solitera, javnu rasvetu , drveće i svuda gde su mogli da se popnu. To je javna tajna, a ko im je to tolerisao i ko je bio korumpiran je tema za istragu. Hajmo sada da vidimo gde su te dozvole, ugovori za sve ove silne godine?

      1. Pa hajde da vidimo sve dozvole i ugovore za sve kablovske operatere, za EPS, Telekom, Srbijagas… Ovde se radi o sukobu dve kompanije i ugovoru, koji je istekao.

      2. Ček,zar EPS nije državna firma?To znači da je deo vlasništva narodni,zar ne?!Eto,ja dozvoljavam da stave opremu na njihovu infrastrukturu a verujem da i drugi korisnici SBB lsto misle.Isto tako ja se ne slažem da Telekom sponzoriše Partizan mojim parama.Da li je tema slična?

          1. Nema tu koncepta.30% vrednosti je narodno.Ništa tu nije sporno.Al’ objasni mi

  2. Hahahah.Setili se posle 10 meseci i to baš pred izbore.Da plate ali da uklone opremu.Ma nemoj.Zar je vlast u tolikom strahu. Istina ipak boli.

  3. Prazne priče i EPS-a i SBB-a! Stvar je prosta, objavite ugovor o korišćenju (ako postoji) i sve će biti jasno. Ovako, sve je samo priča, a pozadina je uvek i isključivo novac, a ne „sloboda medija“.

  4. A ja tvrdim da su stubovi EPS-a pobodeni na mom imanju bez moje saglasnosti, sto znaci protivzakonito.

  5. EPS je državni reketaš a SBB privatni pljačkaš, koga je svojevremeno podržala država, sa enormno skupim servisom i lošom uslugom – što važi i za ostale operatere. Zato ne razumem ovaj narod što navija za bilo koju stranu.

  6. Ha, ha, toliko jadno od EPS a. Nadmašili su sebe.
    Da je 200 000 000 eur država uložila u EPS umesto u Koprnikus, gde bi im bio kraj. Ovako stranačkom braćeli, da mu se nađe.
    SBB sigurno nije moralno-poltički podoban.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.