„Pripremite se na dugogodišnje suđenje i malu odštetu“: Može li se tužiti Er Srbija za pretrpljeni strah?

Ostavite komentar


  1. Vi biste sve uradili da naškodite svemu što jr srpsko.
    Kao da ste iz neke druge zemlje i da niste Srbi

  2. Nismo mi prekinuli poslovni odnos sa grckom kompanijom nego oni sa nama.Svi znamo da kontrola leta navodi pilote. Stroga su pravila u avijaciji,tako da cemo kazne tek dobijati,za pocetak je aerodrom sa trece,najbolje klase spusten u najgoru prvu

  3. Nije ni čudo što vas 90% države pljuje kad pišete ovakve stvari. Kao da je Er Srbija želela da se njihova partnerska kompanija koja je imala incident suoči sa ovakvom situacijom. Malo im je problema koji je nastao kao proizvod ljudske greške. Samo im trebate vi da trujete ovakvim tekstovima. U toj kompaniji radi preko 1300 ljudi koje blatite ovakvih tekstovima bez ikakve granice i bez ikakvog pardona. Treba da vas je sramota načina na koji radite i načina na koji blatite profesiju novinara. Ja nisam SNS bot ali kao zdravorazuman čovek ne mogu da prihvatim da je način na koji Vi pišete dobronameran za bilo koju stranu….

  4. Svakako treba tužiti Er Srbiju. Nedopustivo šta se ljudima dogodilo. Ugovor sa grčkom kompanijom Er Srbija je brže bolje poništila posle ovog dogadjaja.
    Čini se da Danas daje sve od sebe sa ovim tekstom da nagovori ljude da ne tuže Er Srbiju???

  5. Propala lopovska firma. Ljudski životi su u ovoj firmi na poslednjem mestu. Njima je najvažnija zarada. Nisu krivi Grci nego naši kontrolori leta avio mehaničari i ostalo neljubazni i neobučeno osoblje. Koliko xsu plaćeni tako i radde. Da li se to dešava u evropskim avio kompanijama.

  6. Jasno je da pilot nije poslusao kontrolu leta. Za one sto preziru svoje pitanje:Koliko je takvih incidenata bilo u poslednjih pet godina na aerodromu Beograd? Sto se tuzbe za pretrpljeni strah tice, narovno da ce svaki advokat savetovati tuzbu, od toga zivi. Strah je emocionalna kategorija I nije ga moguce izmeriti, pa se sa tim moze manipulisati. Nesto se moze dobiti.

  7. To su se naknadno prepali? Jer dok nisu videli u vestima niko nije imao pojma šta se dešava. Plus, bezbednost im ni nije bila ugrožena. Ali, ‘ajde, tužite, glupo je da finansijski ne pomognete sirotim advokatima.

  8. Kako bi bilo da su u tom avionu bili SNS botovi i „patriote“ koji pišu ovakve komentare, i zalažu se za minimalnu ili nikakvu finansijsku odgovornost Er Srbije i države preko kontrole leta, za nematerijalnu štetu putnika zbog straha koji su pretrpeli.

  9. ne krivite Air Serbia
    ovo je greska pilota koja je tesko objasnjiva a odgovoran je i Izvrsni Direktor za Saobracaj Air Serbie jer je nesposoban da vodi operativu

  10. Neki od nas sa nemačkim državljanstvom i pravnim osiguranjem (Rechtsschutz) smo u veoma kratkom roku dobili traženo. Znaju naše korporacije da bi im bilo mnogo skuplje, puta deset, da se sude. Gradjani Srbije imaju istu mogućnost ako se žale evropskom udruženju avio kompanija i umesto na sudu, pravdu dobiju kroz medijaciju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.