Er Srbija otkazala čitav niz letova planiranih za danas: Nemaju aviona, fale rezervni delovi

Ostavite komentar


  1. Sto kasnite , nema veze, 7h ste kasnili na letu 694 za Palma de Mallorcu…brukaaaa, izbegavaću er srbiju kad god budem mogao!

  2. Na pola od toh letova avioni nikada nisu ni 50% popunjeni…

  3. Оправдано, рат је у Украјини.

  4. Uvek je neko drugi kriv….
    Gospodo,lepo napisete“nemamo ljudi,fali nam pilota,kabinskog osoblja,radnika na samom aerodromu…lose ih placamo pa odlaze u druge kompanije“
    E takoo

  5. Čudne odluke menadžmenta Air Srbije vezane za održavanje aviona.Slati avione u Tursku i izbegavati saradnju sa Jat Tehnikom je blago rečeno čudno ?!? Kao da situacija izmiče kontroli na početku sezone?!?

  6. Imam utisak da bi vi radije koristili usluge kompanije ‘Shiptare ailines’.

  7. Vi pojedinci niste ni leteli nikada a hocete da budete „pametni“ preko tastature…AIR SERBIA je u usponu kao i aerodrom Nikola Tesla…ovo je skoro pa „normalno“..a sto se Wizz-a tice, njima je jedan avion ispao iz sistema pa i oni su u dubiozi..lagano bice to sve OK,desava se

  8. Bitno je da se Vučić hvali kako je Air Serbia napredna i konkurentna kompanija i pljuje po ostalim državama.

  9. Што каже Оливера Марковић у једном филму : „Ја просто не могу да верујем „. ЈАТ је био појам тачности и пословности. И они сад каљају такво светло име. Мало се шалим.
    Једини коментар је „Што се грбаво роди, вријеме га не исправи“.

  10. Sve spoljni faktori . To se zove raspad sistema zbog nesposobnih sektaša na vlasti koji su imenovali svoje ljude da rukovode. Rasparčali tehniku i održavanje itd.

  11. Pa kad su pod pritiskom EU odlucili da im okosnicu flote cine raspali Airbus avioni drugo se nije ni moglo ocekivati

  12. ali, vaši komentari su daleko od istine… Redovno putujem Er Srbijom, kompanija kao bilo koja druga, a mnogo bolja od ovih tzv. jeftinih.

  13. tako je to kad je napredni kadar u pitanju. Čak i firmu koju svi moraju da čuvaju, ne naplaćuju usluge i sl, su uspeli da dovedu do groba. Jedna noga unutra druga na kori od banane.

  14. Nek nam Milica Netkovic i Malovic, zajedno, saopste koliko ovo otkazivanje kosta gradjane Republike Srbije?

  15. U održavanje zaposliš preko ,,članske karte,,kurtu i murtu koji su završili ,,šrafciger industriju,,-skini staro stavi novo,bez mogućnosti opravke i ideš direktno u propast….da zastavnici u vojsci ne ,,krpe i budže,,letele bi samo vrane pored piste.

  16. Ima svega, pa i rez.delova.
    Otkazivanje s razlogom, i to bitnim.
    A, vaša pakost i zloba, već poznato i nebitno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.