Nastavlja se otkazivanje letova: Er Srbija ćuti o broju aviona koji nisu poleteli, stručnjaci krive loš menadžment

Ostavite komentar


  1. Nemam potrebu da branim AS, daleko od toga, ali ja na sajtu aerodroma ne vidim ta otkazivanja i odlaganja. Nakon onih šest za vikend (tog dana je AS inače imala preko 70 letova) vidim po jedno otkazivanje možda… Ništa što se ne dešava drugim, većim i ozbiljnijim kompanijama.

  2. Meni je AirSerbia uredno poslala mejl u nedelju u 4 ujutru da mi saopsti da mi je let (po rasporedu u ponedeljak u 18) pomeren za nedelju u 7 ujutru. Let znaci formalno nije otkazan, ali tog leta u praksi naravno nije bilo, i ko zna koliko je jos letova nestalo takvim trikovima…

  3. Oni što su doveli JAT do propasti, a sad su mnogo pametni?

  4. U slučaju gradjanskog rata, bežite avionima JAT-a…Crnohumorni vic ‘ 90-ih…

  5. BITNOJE DA VIČIĆ STALNO NAJAVLJUJE NOVE LETOVE A ČIME????KAD U VLASNISTVU NEMA NI JEDAN JEDINI AVION . SVESU UNIŠTILI !!!!!!!!!!

  6. ER Srbija je jedna od mnogih uništenih firmi (koja se hrani sa jasala) Srbije. Uništena zakulisnim (mutnim) radnjama naprdnih vlastodržaca sa ‘stranim’ partnerima, ‘domaćim’ krimosima ili (jednostavno) nesposobnim rukovodstvom, postavljenim kao stranačka apanaža za podrepništvo. Ovih dana je naprdna mašinerija na sva usta hvalila ERSrbiju kako uspostavlja nove linije u međunarodnom saobraćaju, širi mrežu … uvećava broj putnika i zaradu. Sada se vidi da je sve laž i propast.

  7. Gospodo, na poslednja dva leta Düsseldorf Beograd i natrag, posade avione su bile najpre hrvatske a potom spanske. Oni iznajmljuju posade, avione a hvale se o uspesima. Dajte raskrinkajte tu prevaru do kraja.

  8. tzv ER Srbija, iznajmljuje posade, avione, navodno nema rezervnih delova i nema cime da leti na izmisljenim destinacijama. Bivadima preko svojih propagandnih medija objavljuju da rade sa neverovatnim odbicima a drzava ih do sada donirala sa oko pola milijarde. Nadam se da necete cenzurisati u korist lagarija aktuelnih vlasti ?

  9. Sad procitah, danas stizu tri, a potom jos dva iznajmljena aviona, tzv.wet-lease, znaci sa stranim posadama, a vec je 8 takvih u saobracaju, pa nas zanima koliko sve to kosta? Molim vas, istrazite i to! Imamo pravo da znamo kao poreski obveznici ove zemlje

  10. menadzment je super sve sns-ovac do sns-ovca. bitno da funkcionisu letovi za sverc i bezaniju a ostala gospoda vaucer na bus pa u banju

  11. Meni su pomerili let 2 dana unazad od predvidjenog, to jos u zivotu nisam cuo da nekoga prebacuju na let 2 dana ranije i skracuju godisnji odmor! Ovako se ne ponasaju ni low cost kompanije!!!

  12. Koliko nam je jos vremena potrebno, da shvatimo ko su Aleksandar Vucic i njegova Sekta?

  13. Kao i Airserbia. Ujedno ne koristim. Izbor gastarbajtera.

  14. Danas je otkazan je rani let za Atinu, a otkazan je i let za Beč jer je na kratko unajmljeni avion sinoć ostao u Pragu, gde se vratio nazad nakon poletanja. Takođe, od sinoć leži takođe na kratko unajmljeni avion u Monastiru, Tunis. Putnici iz Niša su umesto juče oko 17h odleteli noćas oko 03 sata drugim avionom.

  15. Tako vam je to kad iz „pameti evropske“, ptodaš JAT-tehniku a novi vlasnik pokupi alate i delove pa ih odnese.

  16. Bloger Petar Vojinovic je strucnjak?
    Covek bez zavrsene skole za to o cemu pise na blogu (drugi mu pisu)?
    Postoje Saobracajni fakultet, Udruzenje linijskih pilota Srbije… mozete da pitate strucnjake, a ne „strucnjake“.

  17. Ja sam kupila tiket za 28juli iz Beograda za Stuttgart Dali je i taj let odkazn koga da pitam kaže:

    Ja sam kupila tiket 28 jula iz Beograda za Stuttgart dali je i taj let odkazan i koga da pitam

  18. Let iz Ciriha pre dva meseca, kao i let iz Madrida pre 10 dana – avioni i posade rumunske. Šta li to radi AS?!?

  19. KUDA LETE AVIONI „ER SRBIJA“?

    U eku godišnjih odmora danima je problem je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Ne zna se da li avioni Er Srbija će poleteti i kada će se to desiti. Aerodromom „Nikola Tesla“ upravlja francuska kompanija Vansi erports, koja je kupila aerodrom na 25 godina, a vlasnik je i dalje Srbija. Pre ove „tragedije“ aerodroma u Beogradu. Er Srbija je data na upravljanje firmi Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (posredi prijateljstvo šeika Muhameda bin Zajeda i ΛV) i kako je Etihad izmuzao Er Srbiju. Naš avioprevoznik postao samostalna firma. Gde odoše hvalidbe naših vlasti, da su oba posla poslovi stoleća?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.