Er Srbija ugasila tradiciju civilne avijacije

Kako je srpska nacionalna kompanija zatvorila predstavništvo u Amsterdamu

Ostavite komentar


  1. Strasno je sto to nije samo slucaj Amstdrdama. Neznanje i bahatost su na svim poljima od privrede do usluga. Drzava nam je ogrezla u haos aroganciju i propadamo rapidno. Gradjani? Sve smo vise uplaseni i ogorceni . Ali srecom, stize ‘ZLATNO DOBA.

      1. Tako je. Sledeća distanca (putno-turističkim rečnikom rečeno) nam je KAMENO DOBA!!!!

  2. Da li Vi zaposleni stavrno ne znate ko je Malović. Jedan od sultanovih dahija u Er Srbiji. Samo i dahijama je došao kraj pa će i ovim novim dahijama narod odrediti sudbinu.

  3. Sva predstavnistva su na isti nacin zatvorena,nasi putnici preusmereni na druge prevozioce a mi iz budzeta kao poreski obveznici pokrivamo gubitke koje pravi GM i EY.

  4. Prezime Malovic je nosila i bivsa ministarka pravde koja nas je bas usrecila pa nestala? Izgleda da su mocni ovi Crnogorci u Srbiji!

  5. JAT Air Sebia….isto samo drugačije farbanje…feudalne tvrđave maminih i tatinih sinova zaposlenih preko veze….predstavništvo u 21vom veku kad svi kupuju karte preko neta…smešno i tužno u istom momentu. A i ta ekipa Srba sa holandskim papirima što kukaju u ovom članku….pa nije Amsterdam Trgovište ili Sm Palanka pa da nema drugog posla…pre bi rekao da se tamo ništa radilo pa se sad mora ranije ustati iz kreveta. Pa još i poraz kad je krenula Transavia….rasplakao sam se

    1. Ne postoje predstavnistva zbog kupovine karata kao sto mislis nego zbog puno drugih stvari.Kontrola troskova opsluzivanja aviona,sklapanje ugovora sa turoperaterima,sa firmama ciji zaposleni putuju,sa resavanjem problema u slucaju neregularnosti itd.Predstavnistvo je mnogo jeftinije nego ovo sve izdeliti drugima koji to naplacuju.Samo kontrola opsluzivanja na mesecnom nivou je 9000e a to je dva sata rada dnevno za doticnog posrednika.A gde je komercijala koja treba da podnosi izvestaje holandskim vlastima I njima jedno 10000 mesecno.Tacno se vidi sta je bio cilj zatvaranja Londona I Amsterdama, I drugih prestavnistva…

      1. Moj otac koji živi u Nemačkoj u Frankfurtu preko 50 godina je kartu kupovao u JAT poslovnici u centru grada. Poslovnicu je Air Serbia zatvorila. Pošto otac ne koristi internet, jednostavno mu je zbog starosti to komplikovano, lepo sada ode i kupi kartu i leti sa Lufthansa. Puno je naših ljudi u dijaspori koji su već stari, ne koriste internet i ne kupuju online. O tome su trebali da razmišljaju u Air Serbia kada su prodali – zatvorili poslovnice po svetu.

  6. @Pavle
    Znaci poreznici is Srbije (s obzirom da nikad nije bilo niti ce biti profita) placaju nekog u Frankfurtu da sedi u nekom placenom prostoru i prodaje karte ljudima koji ne koriste net. Uz svako postovanje penzionera i roditelja to bi bas bilo previse…

    @jovan
    10000 vlastima je 10000 iz beograda ili iz amsterdama, svejedno.
    Neregularnost se opet resava preko handlera…i onako hotel ili refund ( u slucaju recimo kvara) mora da se odobri iz Beograda.
    Svejedno, para nikad u JATu ili AS nije bilo od JATa ili AS.
    vec su gradjani bacali u bunar bez dna
    Ja kupujem lekove mojoj majci jer osiguranje ne pokriva…ali mora da bude predstavnistvo….cudi me da N1 uopste ovo smatra
    relevantnom cinjenicom u prilog rusenja tradicije civilne avijacije. Tradicije parazitskih sistema mozda….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.