Kurs evra od jutros u Beogradu i do 120 dinara

Posle nekoliko godina na istom nivou

Ostavite komentar


  1. Repriza 93.god ali u puno gorem izdanju…. Zašto puštamo da nam veliki šef to radi … Samo se sve urušilo.

  2. Hmmm…ako krene inflacija u Evropi, a hoce 100%, sta ce biti sa eurom?

  3. ajde vise pustite dinar da se normalizuje, izvozim usluge i vec godinama mi dodje da pocupam svu kosu sa glave jer vestacko drzanje kursa steti izvozu a pogoduje samo uvozu (moje usluge su sve skuplje svakim danom)

  4. Rezerve u energetici za 2 meseca…Pao sneg i spickali milijardu evra na uvoz struje…On prica o rezervi…

  5. Nisu problem gradjani koji kupuju 50-100 e, problem su investitori-fondovi, koji su kopovali dinarske hartije od ovrednosti, a oni cim osete nestabilnost odlaze i izlaze iz biznisa u Srbiji e tu su VELIKE SVOTE, koje kroje nas kurs. Kakav ce kurs dinara prema stranim valutama biti TO NI SAM BOG NEZNA.

  6. Nesto se secam sta je rekao koliko je prosecna zarada u evrima,?????

  7. Na kursnoj listi Narodne banke Srbija nema kolika je vrednost ruske runlje u dinarima. Sta to znaci?

  8. Prodajni i kupovni kurs moraju po zakonu da prate kurs narodne banke.
    Sve ostalo nije po zakonu.

  9. Za Sasu i sve ostale što se bave izvozom, ako kurs dinara oslabi u odnosu na evro za 30 posto. Hoćete li vi svojim radnicima da povećate plate za 30 posto. Da ljudi i dalje primaju sličnu platu u odnosu na evro ili ćete kajmak da skinete za sebe. Čisto pitam

  10. Znao sam da je ovaj narod glup ali da je ovoliko glup…. kome te novčanice, i evro i dinar, ako dodje do nečega mislite da će evro da vas spasi. Mislite da možete da novcem sve kupite, e pa ne moze. Ako hrane nema možete jedino da ga iskoristite u wc. Ako se vazduh i voda zatruje vi izvadite evro da platite… to će vam ublažiti vaše dostojanstvo…

  11. Ja juce promeni 50 e 117.5 pitam da kupim koliko je kaze 19.5 sve to rade i na tome da ljude navuku .Svi uzeli eure po 120 otkup bice 116 banda

  12. Razumite da sve ovo nema nikakve veze sa ratom.Rat ima veze sa berzom, i sa time sto se sve isto desava na svakih 10g.Kao sto postoji svet, tako postoji mikro svet.Novac ne postoji za zivotinje, kao ni zlato….postoji samo u nasim mozgovima i zato je vredan.Nestasica nece biti u prevodu znaci – mi zelimo nestasice jer znamo da u tom haosu je potraznja velika, cenu formira potraznja, a velike kolicine novca ce moci da se obrne u to vreme.Isto kao kod Milosevica….Ako u jednom trenutku svistanu sa kupovinom eura i naprave se blesavi, sve ce da prodje….kao i koroana.Ovo se orkestrira od gore.Zar nikome nije cudno da se sve ponavlja, pandemira, rat, kriza….i tako sve u proteklih 50g.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.