Fijatov izvoz prvi put ispod pola milijarde evra

Polugodišnji rezultati kragujevačke fabrike automobila ne obećavaju

Ostavite komentar


  1. Podbacio Fijat, EPS,poljoprivreda, a sta ce to da pogura nas BDP, verovatno se nadaju u cetke i metle.

  2. Ne treba mnogo pameti da se vidi razlog pada jer je promenjen italijanski rukovodeci kadar srpskim, otpusteno nekloko stotina radnika, dugo nije osavremenjen model, maloprodajna cena je previsoka tj. iznad 10.000 € a i sada izbegavaju da kazu kao u solidnim proizvodacima automobila kolika je ta preporucena od koje se odbija popust od 2.500 €, nije samo 3 sedmice odmora u avgustu merodavno nego i 3 sedmice strajka u prvoj polovini godine i tako u nedogled. Naravno, SNS se ne ovo uopste ne obazire i predvida rast BDP-a od 5 %!

  3. Sram bilo (ne)radnike sto strajkuju, salju losu sliku o Srbiji stranim investitorima i ruse ekonomsku stabilnost Srbije tako sto spustaju BDP.

  4. Meni je ovaj fijat 500l toliko ruzan da bih pre za te pare kupio, neki mnogo bolji polovnjak, nego ovaj nov. Mada onaj fijat 500 nije los. Zasto njega ne proizvode, a ne ovo plasticno djubre.

  5. Trebalo bi razjasniti sta je ukupni izvoz, sta je prihod I koliki je uvoz delova. Kad se sve sabere minus je odavno prisutan u poslovanju Fijata u Kragujevcu.

  6. Treba sto pre da predju na proizvodjnju elektricnih automobila, umesto sto koriste zadnje trzaje automobilske industrije kakva je sad, koja nema buducnost.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.