Filip Cepter: Ucenili su me da prodam banku u Srbiji

* Sa dva miliona evra sam stipendirao Ivanu Španović, Davora Štefaneka, Ivana Lenđera, Ivanu Maksimović...* Bio sam javni protivnik Slobodana Miloševića i imao hiljadu problema zbog toga* U Srbiju sam uneo 250 miliona evra
Čovek za koga su govorili da je trgovac oružjem i čovek čije je posuđe blagoslovio papa Jovan Pavle Drugi

Ostavite komentar


  1. Poznajem ovog coveka nekih 40-ak godina,dok je radio u Austriji. Jos s pocetka je bio veoma uljudan i kulturan gospodin. Tada je isao reklamirajuci posudja po kucama,uglavnom gastarbajtera.Vremenom je zapoceo svoj privatan biznis u toj bransi i eto,uspeo je. Njemu ne moze niko zameriti da se obogatio na ovaj ili onaj nacin.Covek je bio uporan i vredan.Eto to je gospodin Cepter.

  2. Gde bi nas grad bio da nema Cepter muzeja, u Knez Mihailovoj, preko puta SANU ? Obzirom da su vec vise od decenije zatvoreni i Narodni muzej i muzej na Uscu, kako bi strani i nasi posetioci (turisti, skole iz unutrasnjosti, Beogradjani . . . ) mogli da upoznaju celokupnu domacu umetnost 20. veka ? Cak i virtuelna poseta preko interneta otkriva nam neke od 160 prisutnih umetnika i bogatstvo od preko 400 njihovih dela.

  3. Recenica"Ima nesto trulo u drzavi,Danskoj",kod nas ne vazi,kod nas je sve skapalo.Krenuo je stampedo,zrtve se ne broje.Puno pozdrava iz Osuncane Bratislave.

  4. Mnogo brzo smo zaboravili izveštaj Džejmsa Lajona i Međunarodne krizne grupe, koja, obzirom na to ko su joj članovi, sigurno zna istinu, da je ovaj čovek najveći ilegalni trgovac oružjem u Evropi. Kakve šerpe, kakvi lonci! Ko može da zaradi PET MILIJARDI dolara na šerpama i loncima, toliko ne vredi celo tržište tim stvarima u svetu. Cepter, tj. Janković je pretio da će da ih tuži ali ništa od toga, jer su rekli istinu!

  5. Sve ili nista. Tzv.Seseljev Zakon i Djindjicev o privatizaciji su mu omogucili da pootima stare zgrade po Beogradu. Proverite u Agenciji za restituciju.

  6. Jos jednom, po ko zna koji put, pokazalo se da Srbima najvise smeta tudji uspeh.

  7. Imao je ovaj vredni momamk puno sreće da je jedne davne godine direktor jednog tada uspešnog preduzeća u Beogradu veče pre sastanka sa njim na TV gledao dokumentarni film o uspehu jedne kozmetičke firme koja je na sličan način kao Zepter prodavala svoje proizvode i tako postala svetski gigant. Uljudan i elegantan mlad momak sa kožnom tašnom i fantastičnim ubedjenjem u svoju ideju nije morao dugo da priča i dobio je finasijsku podršku, reklamu i najvažnije, sposobnu ekipu za prodaju proizvoda Zepter. Interesantno da li se toga još seća? Takav je bio početak o kome skoro nikada ne govori.

  8. Milan Janković je čovek koji je u tada Jugoslaviju uveo termin GOSPODINE.
    Čast je poznavati njegovu energiju. Uspeo je samo radom. U početku nije bio uverljiv u svoju ideju, a okružen odličnom ekipom realizovao je 1000% Srećan praznik Madleni i Filipu Cepteru.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.