Firma Jovane Joksimović i Manje Grčić dobila dva posla od Srbijavoza 1foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marketinška agencija “Majo public”, u vlasništvu Jovane Joksimović i Manje Grčić, dobila je dva posla od “Srbija voza” u periodu od dve nedelje. Ovi poslovi, koji se odnose na odnose sa plasiranje informacija i kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, vredni su više od 60.000 evra.

“Srbija voz”, akcionarsko društvo u kojem sve akcije drži država, dodelilo je dva ugovora firmi “Majo public”, čije su vlasnice Jovana Joksimović i Manja Grčić, vredne 7.171.200 dinara, odnosno oko 61.300 evra, sa PDV-om.

Kako se navodi u odlukama objavljenim na Portalu javnih nabavki, u pitanju su poslovi plasiranja i distribucije informacija za javnost/PR strategija, kao i održavanja društvenih mreža I izrade sadržaja, piše Nova.rs.

Više od 30.000 evra za PR usluge

Što se tiče prvog posla, usluge planiranja i distribucije informacija za javnost, odnosno PR strategije, on je dodeljen 3. jula.

“Majo public” bila je jedina firma koja je dostavila ponudu, koja je iznosila 2,99 miliona dinara bez PDV-a. Sa porezom, to je tačno 3.585.600 dinara, odnosno oko 30.600 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari