Firma za čišćenje zgrada gradi sportske terene u Novom Pazaru

Ostavite komentar


  1. Račun te firme je u blokadi od 500 hiljada dinara od decembra 2019 godine, a firma je osnovana 2019 godine tako što je zamenila preduzetničku radnju Savić Suport koja je bila više od 2 godine u blokadi.. Vlasnik te ugašene preduzetničke radnje i osnivač ove firme je isti čovek. Učestvuje na tenderima sa tržišno nerealno niskim cenama i dobija ih.. Kvalitet pružene usluge je onda vrlo upitan, a porezi i doprinosi za zaposlene se naravno ne plaćaju.

  2. Svaka firma moze da angazuje trece lice obuceno za odredjeni posao. Pitanje je dali nadzorni organ radi posao ili skuplja koverte.

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 8

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.