Fiskalni savet: EPS da objasni da li su njihovi podaci o platama tačni

Ostavite komentar


  1. Konacno neko da napenali ove elektricne botove. Bravo fiksalni, podrska. Neka objasne zasto su iz dzepova gradjana finansirali nedozvoljeno vece plate

    1. Sta bravo za fiskalni.Pa oni su krivci i ministarstvo. Koji daje pare a ne kontrolise koliko i kome daje.Bravo ako pohapse lopove koji podizu platu koliko im treba trose za sta hoce, i da imaju sistematizaciju nijedna nije uradjena po zakonu pošto je njima dozvoljeno da su zakon, Dobro bi bilo da fiskalni savet i primeti da li je dobra autonomija za državne ustanove da li je normalno što po ovom zakonu direktor ima sva ovlašćenja, zar država ovim zakonom nije dozvolila da bude korupcije i kriminala, zar nije dozvolila da uzimaju slobodno koliko im treba.. Ako je radno mesto sa srednjom i taj u medjuvremenu završi fakultet odmah mu se poveća plata. Direktori i društvo oko njega primaju nekontrolisano i nenormalno. A naši hirurzi prema njima siću.A država finansira koja da pravna imala bi uvid i svako radno mesto bi bilo plaćeno za ono što radiš i takođe znala bi se plata direktora pa kada uzmu preko krivično da odgovaraju, maaad bi ih tužilaštvo oslobodilo pošto je sve povezano zlom.Ja neznam kako fiskalni savet nije sramota i državu da ne znaju da nisu smanjene plate.E zato su uništili sve državne firme.Kao sto sada nemaju uvid u prosveti za razne malverzacije koje takođe finansira. A zapošljavanje je zabranjeno, a svakoga dana se zašošljavaju u javnom sektoru i za to nemaju uvid.Ali naravno posao dobijaju samo bližnji rukovdioca. Pravo da vam kažem ima jedan slučaj kod mene zaposlio je i sina i cerku svoje svalerke. Da mu se ne sekira ljubav.Videcemo šta će se preduzeti protiv ovih električnih botova to ste u pravu.Kod nas u Srbiji nema odgovornosti a ovi su toliko gladni pa kada im se pružilo komadaju.
      Poruka Da kad bi se počelo od ovog neobaveštenog pa redom, imali pravnu državu i zakon, fiskalni savet bi tada znao ko krši zakon. Pošto su svi po istom aršinu dobro meni dobro tebi, nećemo da se kažnjavamo.A da ne pričamo o siromaštvu naroda i za koliko duga dodju da isključe struju, sad nemožeš ni na rate da platiš.E sve mi znamo i trpimo i ne bunimo se.Blago ovom predsedniku i vladi kakav narod ima. I oni su za to ponosni.

      1. Nista ja nisam razumeo, koja je poenta, koje je pitanje koje se postavlja? Koliki pasus nema dve reci razumne…

      2. Bravo Slavice! Svaka Vam je kao u Njegoša, što bi se reklo. Tako lepo strukturiran komentar sa kristalno jasnim poentama i razumevanjem pričitanog teksta koji komentarišete odavno nisam video. Da nam je više ljudi kao što ste Vi, a manje kao što je taj neki Fiskalni savet koji, baš kao što ste rekli, zna ono što ne zna i ne saopštava ono što saopštava, ova bi zemlja bila mnogo zanimljivije mesto za život.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.